ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του

Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του Facebook Twitter
2

Για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Χιου Τζακμαν παρέα με την σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Αντίπαρο πριν μία εβδομάδα και τώρα απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τις διακοπές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή ποζάρει χαμογελαστός σε μια παραλία, χωρίς να αναφέρει βέβαια την ακριβή τοποθεσία, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και γράφοντας μόνο την λέξη «Yassou» προς τους 13.3 εκατομμύρια ακολούθους. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Αυστραλός ηθοποιός κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παλιότερα είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους πως έχει και ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο» είχε πει το 2014.

Yassou!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Πολιτισμός
2

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμπάνια στην Αυστρία για να σωθεί η βίλα του Στέφαν Τσβάιχ

Πολιτισμός / Καμπάνια στην Αυστρία για να σωθεί η βίλα του Στέφαν Τσβάιχ

Καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί στην Αυστρία ζητούν να αγοραστεί η Villa Europa, το σπίτι όπου έζησε ο Στέφαν Τσβάιχ στο Σάλτσμπουργκ, μετά την απόφαση του Βόλφγκανγκ Πόρσε να το βγάλει προς πώληση.
THE LIFO TEAM
Κανένα φιλί δεν είναι αθώο: Ένα νέο βιβλίο γράφει την ιστορία της επιθυμίας και της εξουσίας

Πολιτισμός / Κανένα φιλί δεν είναι αθώο: Ένα νέο βιβλίο γράφει την ιστορία της επιθυμίας και της εξουσίας

Από τα μεσαιωνικά φιλιά υποταγής μέχρι τα queer kiss-ins και τις σημερινές συζητήσεις για συναίνεση, ένα νέο βιβλίο δείχνει ότι το φιλί δεν ήταν ποτέ μόνο ιδιωτική τρυφερότητα.
THE LIFO TEAM
Ο Ματ Ντέιμον λέει ότι η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν τον διέλυσε

Πολιτισμός / Ο Ματ Ντέιμον λέει ότι η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν τον διέλυσε

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της Οδύσσειας στο Λονδίνο, ο Ματ Ντέιμον λέει ότι η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του: αληθινά πλοία, καταιγίδες, πρακτικά εφέ και γυρίσματα σε έξι χώρες για ένα έπος που δεν γυρίστηκε σαν ψηφιακό θέαμα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια