Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του

Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του Facebook Twitter
2

Για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Χιου Τζακμαν παρέα με την σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Αντίπαρο πριν μία εβδομάδα και τώρα απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τις διακοπές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή ποζάρει χαμογελαστός σε μια παραλία, χωρίς να αναφέρει βέβαια την ακριβή τοποθεσία, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και γράφοντας μόνο την λέξη «Yassou» προς τους 13.3 εκατομμύρια ακολούθους. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Αυστραλός ηθοποιός κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παλιότερα είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους πως έχει και ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο» είχε πει το 2014.

Yassou!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγγραφέας του Fight Club λέει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου όλοι γίναμε τρομοκράτες

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Fight Club λέει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου όλοι γίναμε τρομοκράτες

Με αφορμή το νέο του βιβλίο και τα 30 χρόνια από το Fight Club, ο Τσακ Παλάνιουκ λέει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου η παραβατική λογοτεχνία δεν διαβάζεται πια ως πρόκληση, αλλά ως απειλή.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια