Εδώ κι έναν χρόνο το Αθήρι σας προτείνει τις πρωτότυπες γεύσεις του και σας υπόσχεται αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. Τα πιάτα του σερβίρονται ανά τεμάχιο, μια φιλοσοφία που ακολουθεί το πνεύμα της εποχής. Ο νέος, λιτός και χαλαρός χώρος που ετοιμάζεται δένει απόλυτα με την κουζίνα του. Το καινούργιο μενού επιμελείται ο σεφ Αλέξανδρος Καρδάσης, ο οποίος συνηθίζει να εκπλήσσει ευχάριστα με τις γαστριμαργικές πινελιές του.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Πόσο «γκουρμέ» μπορεί να είναι ο καφές και το τσάι από κόπρανα ζώων και εντόμων;  

Πόσο «γκουρμέ» μπορεί να είναι ο καφές και το τσάι από κόπρανα ζώων και εντόμων;  

M. Hulot |
Scroll to top icon