Ένα γαλλικό μπιστρό στην καρδιά του Μεταξουργείου κάνει τη διαφορά στον γευστικό χάρτη της περιοχής αλλά και του ευρύτερου κέντρου. Ισορροπημένοι γευστικοί συνδυασμοί και ενημερωμένη κάβα αποτελούν τον συνδυασμό που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ο χώρος του είναι μικρός, λιτός και cozy, απόλυτα εναρμονισμένος με τις γεύσεις που σερβίρει ο σεφ και ιδιοκτήτης Γιώργος Ηλιού.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Agora symi

Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon