Το αγαπημένο bar-restaurant του κέντρου μας καλωσορίζει για έναν ακόμη χειμώνα με υπέροχες γεύσεις. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Γιάννης Σολάκης επιμελείται το μενού με βάση τη μεσογειακή κουζίνα και γαλλικές επιρροές σ' έναν ζεστό χώρο, όπου το πορτοκαλί, το καφέ και το μαύρο έχουν τον πρώτο λόγο. Οι δερμάτινοι καναπέδες είναι ιδανικοί για χαλάρωση και η υπερυψωμένη τράπεζα στο κέντρο του μαγαζιού προσφέρεται για φαγητό, ποτό ή και τα δύο. Όσο περνάει η ώρα η μουσική αλλάζει διάθεση και από lounge γίνεται πιο χορευτική, μεταφέροντας τη διασκέδαση στην μπάρα. Εκεί, ο Θοδωρής Έξαρχος έχει φροντίσει για τα καλύτερα κοκτέιλ, ολοκληρώνοντας μια υπέροχη βραδιά. Ωραίος κόσμος σε έναν καλαίσθητο χώρο με χαρούμενη ατμόσφαιρα αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του Lalu.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι

11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι

Λίνα Ιντζεγιάννη |
Scroll to top icon