Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 40 χρόνια ζωής, ο Barba Lazaros αποτελεί κλασική αξία στην ελληνική κουζίνα. Προσφέρει το καλύτερο πεϊνιρλί της πόλης, με την αυθεντική ανατολίτικη συνταγή που ο ίδιος ο μπαρμπα-Λάζαρος έφερε από τη Μικρά Ασία. Έχει βραβευθεί το 2009 και το 2010 με το βραβείο της εξαιρετικής λίστας ελληνικών κρασιών από το Αμπελοτόπι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι ζωντανή μουσική συνοδεύει το φαγητό και το γλέντι δεν αργεί να στηθεί.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Στο Alouatou θα φας γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά

Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά

Γιάννης Πανταζόπουλος |
Scroll to top icon