Ένα art deco κτίριο φιλοξενεί το Brachera ανάμεσα στα παλιατζίδικα της πλατείας Αβησσυνίας. Ξεχωριστές βραδιές με γεύσεις από διεθνή και ελληνική κουζίνα του chef Παναγιώτη Ζήκου, ενώ τα πάρτι που διοργανώνονται εκεί έχουν αφήσει εποχή! Ανοιχτά Τρίτη-Σάββατο και Κυριακή μόνο μεσημέρι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon