ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Justin Bieber απολαμβάνει ολόγυμνος το μπάνιο με τη σύντροφό του (ΝSFW)

O Justin Bieber απολαμβάνει ολόγυμνος το μπάνιο με τη σύντροφό του (ΝSFW) Facebook Twitter
1

Την περασμένη εβδομάδα ο Ορλάντο Μπλουμ εθεάθη να πετά το μαγιό του και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ολόγυμνος, παρέα με τη σύντροφό του, Κέιτι Πέρι. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και συζητήθηκαν καθώς το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε μια παραλία που μάλλον δεν τη λες ιδιωτική και ο ηθοποιός φαινόταν να μην δείχνει καμιά διάθεση να προφυλαχθεί από αδιάκριτα βλέμματα.

  

Τη σκυτάλη του γυμνισμού παίρνει τώρα ένας σταρ που κατά καιρούς έχει πέσει και πάλι "θύμα" των παπαράτσι και είχε εμφανιστεί και παλιά να κάνει μπάνιο χωρίς ρούχα. Aλλά αυτή η φορά τα ταμπλόιντς έχουν πλάσει ένα ενδιαφέρον σενάριο για το λόγο που ξαφνικά τώρα κυκλοφορούν τα full frontal γυμνά του.

Ο Justin Bieber κάνει διακοπές στη Χαβάη με τη φερόμενη σύντροφό του Sahara Ray και οι φωτογραφίες δείχνουν το μοντέλο και τον τραγουδιστή να κάνουν μπάνιο σε ένα ποτάμι. Η Sahara έχει απλά βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της, αλλά ο Bieber δεν φορά καθόλου ρούχα. Τυχαία - ή και όχι - κάποιος βρίσκεται κρυμμένος στη βλάστηση και βγάζει πεντακάθαρες φωτογραφίες του ολόγυμνου Bieber...

 

Swany cakes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Bieber (@justinbieber) στις

Aloha ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sahara Ray (@sahara_ray) στις

Island vibes ???in @sahararayswim ?? Love you all? Snapchat -SaharaRay

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sahara Ray (@sahara_ray) στις

Pisces ♓️ The Ruby bottom in Dusted Ivory @sahararayswim

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sahara Ray (@sahara_ray) στις

Μπορεί να ακούγεται αφελές και "παιδιάστικο", αλλά οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι καθόλου τυχαίες σύμφωνα με μια μερίδα δημοσιευμάτων. Τι υποστηρίζουν; Πώς ο Bieber απάντησε κατά κάποιο τρόπο στον Bloom και πως εδώ βρισκόμαστε  μπροστά σε έναν άτυπο διαγωνισμό ανδρισμού μια και οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες έχουν προϊστορία - και μάλιστα άσχημη.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ο Bloom ήταν παντρεμένος με τη Miranda Kerr, υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Bieber πέρασε μαζί της μια νύχτα ερωτικών περιπτύξεων και στη συνέχει υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο ηθοποιός είχε γρονθοκοπήσει το τραγουδιστή. Στη συνέχεια ο Bloom είχε κυκλοφορήσει με την Selena Gomez, πρώην αγαπημένη του Bieber και το γαϊτανάκι αυτό είχε αρχίσει να γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο. Και τώρα αυτό: που για κάποιους είναι μια ακόμη "κοκορομαχία".

Το Forbes, το οποίο δεν θα περίμενε κανείς να αναλύσει τις γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων, κάνει μια άλλη είδους προσέγγιση εξίσου ενδιαφέρουσα και αναφέρει πως όλο αυτό που συμβαίνει με τις γυμνές φωτογραφίες διάσημων αντρών σηματοδοτεί απλά μια νέα εποχή για την προβολή των σελέμπριτι. Το άρθρο αναφέρει πως ίσως οι άντρες διεκδικούν μια μερίδα από τη δημοσιότητα των επώνυμων γυμνών γυναικών που παραδοσιακά απασχολούν το κομμάτι ταμπλόιντ με τις γυμνές τους φωτογραφίες, τα nip slip και τις γυμνές τους φωτογραφίες. Αν ένας διάσημος άντρας θέλει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με αυτό τον τρόπο, τότε η αποκάλυψη του full frontal μοιάζει σχεδόν μονόδρομος. Kαι οι άντρες έχουν απλά αρχίσει τη διαδρομή αυτή με όλο και περισσότερες γυμνές σκηνές στις ταινίες τους, προκλητικές φωτογραφίες στα social media και παπαράτσι nsfw στιγμιότυπα.

It's Viral
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ