Και το όνομα αυτού: Δημοκρατική Συμπαράταξη

Και το όνομα αυτού: Δημοκρατική Συμπαράταξη Facebook Twitter
8

Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λέγεται ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Όπως είπαν, τα κόμματα κρατούν την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια και αυτονομία, ενώ η συμφωνία τους βασίζεται σε δέκα συν μία προγραμματικές θέσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων και οι δύο πρόεδροι κατέστησαν σαφές ότι θα επιδιώξουν μετεκλογικά την κυβερνητική συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ώστε η Ελλάδα να βγει οριστικά από την κρίση.

Την ίδια ώρα, την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής». Ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι «οι προγραμματικές επεξεργασίες του κόμματος, οι θέσεις του όπως αυτές επικυρώθηκαν και από το πρόσφατο συνέδριο αλλά και το αξιακό φορτίο της ανανεωτικής Αριστεράς που μεταφέρει, δεν δικαιολογούν πολιτικά και δεν επιτρέπουν την επιλογή εκλογικής σύμπλευσης με το ΠΑΣΟΚ», ενώ ξεκαθαρίζει ότι ακόμα και αν η πλειοψηφούσα τάση της ΚΕ του κόμματος το επιβάλει «δεν είμαι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να συνεργήσω».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Έχω μια έννοια που είναι ο Γιωργάκης, που 'ναι το ΚΙΔΗΣΟ. Νωρίς τους τελείωσε η συνεργασία? Ή μήπως βλέπουν όλοι τους εαυτούς τους πρωθυπουργούς?? ΧΑΧΑ- εδώ γελάμε (και κλαίμε αργότερα)
Μα καλά ακόμη δεν κατάλαβαν πως το Πασοκ υπάρχει ήδη με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ;Έπεσε το Πασοκ με το πρώτο μνημόνιο (3%), πήγε στον περιθωριακό ΣΥΡΙΖΑ, τον κατέλαβε, (έγινε ξαφνικά νέο!) και έκανε κυβέρνηση με τους ψεκασμένους ακροδεξιούς!Κυβέρνησε όπως μόνο το ΠΑΣΟΚ ξέρει(λαϊκισμός, επιδόματα ΔΕΗ, ημέτεροι ,ψευδείς υποσχέσεις, σκάνδαλα κλπ)Κατέστρεψε τη χώρα (ότι ειχε μείνει) σε 7 μήνες και τώρα κάνει εκλογές για να διώξει τους περιθωριακούς ΣΥΡΙΖΑιους που του έφερναν προβλήματα!
Έχετε μείνει πίσω. Ο κ. Κουβέλης δεν είναι αρχηγός του κόμματος εδώ και μήνες και διαφώνησε κάθετα με την επιλογή της τωρινής ηγεσίας. Επίσης μάλλον αποχωρεί από το κόμμα.
Δεν τον κόβω τον Δον για άσχετο να μην έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Φωτάκης δεν είναι πια πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Και να μη το πήρε χαμπάρι, το γράφει στο άρθρο. Οπότε αν γνωρίζει ή έστω διάβασε το άρθρο τον απογοητεύει ο Κουβέλης επειδή είναι κατά της σύμπραξης. Και καλά κάνει δηλαδή. Ο Κουβέλης. Τι έχει να κερδίσει από μία τέτοια συνεργασία η ΔΗΜΑΡ; (Ναι, οκ να συγκυβερνήσει ενδεχομένως!)