Σε νέα ανακοίνωση για τις τράπεζες προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή η τρόικα απαιτούσε περισσότερα και έκλεισε τις τράπεζες επειδή η κυβέρνηση ήθελε να φορολογηθούν οι πλούσιοι και όχι οι συνταξιούχοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου:
«Η ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε σκληρή μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Πέντε χρόνια μνημονίων οδήγησαν σε περικοπές συντάξεων ύψους 14 δις , τα οποία από ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τους δανειστές και την τρόικα εσωτερικού. Ήθελαν κι άλλα!
Και επειδή η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες.
. Όλο και περισσότεροι σπάνε τον φόβο, κλείνουν τα αυτιά τους στην πρωτοφανή προπαγάνδα, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς.
Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα. Με βάση την ενότητα του ελληνικού λαού και την απόρριψη των τελεσιγράφων, η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα ενός λαού που δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και 5 χρόνια».
Πολιτική /
Σακελλαρίδης: Έκλεισαν τις τράπεζες επειδή θέλαμε να φορολογήσουμε τους πλούσιους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ για Κέιτ Μίντλετον: «Η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα χωρίς αυτή»
Μπακογιάννης για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Σκεφτόμουν αν εγώ τον πετύχω στο δρόμο τι θα κάνω;»
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Με μία λέξη ο τελευταίος κύκλος του Maestro θα είναι ανίκητος»
Καιρός - Ζιακόπουλος: «Μεγάλης κλίμακας αποκομμένο χαμηλό φέρνει βροχές και καταιγίδες»
Κρήτη: «Η 3χρονη περιγράφεται ως αρκετά κακοποιημένη από τους γιατρούς» εξηγεί η Δημογλίδου
σχόλια