Σε νέα ανακοίνωση για τις τράπεζες προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή η τρόικα απαιτούσε περισσότερα και έκλεισε τις τράπεζες επειδή η κυβέρνηση ήθελε να φορολογηθούν οι πλούσιοι και όχι οι συνταξιούχοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου:
«Η ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε σκληρή μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Πέντε χρόνια μνημονίων οδήγησαν σε περικοπές συντάξεων ύψους 14 δις , τα οποία από ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τους δανειστές και την τρόικα εσωτερικού. Ήθελαν κι άλλα!
Και επειδή η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες.
. Όλο και περισσότεροι σπάνε τον φόβο, κλείνουν τα αυτιά τους στην πρωτοφανή προπαγάνδα, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς.
Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα. Με βάση την ενότητα του ελληνικού λαού και την απόρριψη των τελεσιγράφων, η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα ενός λαού που δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και 5 χρόνια».
Πολιτική /
Σακελλαρίδης: Έκλεισαν τις τράπεζες επειδή θέλαμε να φορολογήσουμε τους πλούσιους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Κολυδάς: Πότε έρχεται το παρατεταμένο θερμό επεισόδιο - Η θερμοκρασία στην Αθήνα
Hayden Panettiere: Ο πρώην σύντροφός της ήταν στο σημείο όταν πέθανε – Τι αναφέρει η αστυνομική έκθεση
«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας»: Ο «πραγματικός Ιντιάνα Τζόουνς» και η χαμένη πόλη των Ίνκας
Hayden Panettiere: Η έκκληση της Μπλέικ Λάιβλι μετά τον θάνατο της ηθοποιού
Κατεχόμενα: Τουλάχιστον 30 παιδιά ενδέχεται να γεννήθηκαν με γενετικό υλικό από λάθος δότη
σχόλια