ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Την τιμωρία ανδρών των ΟΥΚ ζητά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την τιμωρία ανδρών των ΟΥΚ ζητά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
46

Την τιμωρία των ανδρών των ΟΥΚ που φώναξαν εθνικιστικά συνθήματα στη χθεσινή στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα ζητά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου με ανάρτηση της στο Facebook.

 

Την τιμωρία ανδρών των ΟΥΚ ζητά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Σε βίντεο που ανάρτησε η Ευρωκίνηση στο κανάλι της στο youtube ακούγονται οι άνδρες των ΟΥΚ να φωνάζουν:  «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».

46

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Aντισοιχα συνθηματα λενε και οι bordo bereli (καταδρομεις)των Τουρκων οι οποιοι δεν προκαλουν μονο στα λογια αλλα και σε πραξεις.Αλλα επιτρεψτε μου να πω κατι για τα ΟΥΚ μιας και τα ξερω αρκετα καλυτερα απο αρκετους εδω μεσα.1)Το ΟΥΚ δεν ειναι τιποτα παραπανω απο σχολειο που περνανε οι πρασινομπερεδες αξιοματικοι και υπαξιοματικοι.2)Το ΟΥΚ ανηκει στο πολεμικο ναυτικο και ειναι αντιστοιχο με αυτο του σχολειου των seals στην Αμερικη3)Καθε μηνα αν οχι πιο συχνα πολλοι απο αυτους τους κυριους πηγαινουν στα ανοιχτα ωκεανων και διασωζουν καραβια τα οποια εχουν καταληφθει απο πειρατες , πολλα απο αυτα ειναι Ελληνικα4)Οι περισσοτεροι απο τους ΟΥΚαδες αφου περασουν το σχολειο των ΟΥΚ πηγαινουν στη μοναδα της Ζ'ΜΑΚ η οποια εδρευει στη Ν.Περαμο Αττικης και ειναι υπευθυνοι για τα Ιμια και αλλες απομονομενες βραχονησιδες και εκπαιδευονται ανα πασα στιγμη να ειναι εκει σε λιγοτερο απο 2 ωρες ανεξαρτητως κακοκαιριας.Ας μου πει καποιος τι ειναι πιο χρησιμο η κα Κατριβανου με το tweeter ή αυτοι οι ανθρωποι που τρωνε λασπη χειμωνα καλοκαιρι για να μη μεινουμε εμεις με καμια 10αρια βραχονησιδες λιγοτερες;
Οι αντι-συριζαίοι σχολιασταί δεν είναι με τίποτε ευχαριστημένοι. Χθες με το ρεπορτάζ ότι οι ΟΥΚάδες φωνάζανε εθνικιστικά συνθήματα, δήλωναν αηδιασμένοι και βλέπανε δάκτυλο Καμμένου. Σήμερα που μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το επισήμανε και ζήτησε την τιμωρία τους (και καλά έκανε), δηλώνουν ότι είναι λογικό να τα "λένε" οι ΟΥΚάδες στην παρέλαση και αφήνουν υπονοούμενα για παραχώρηση του αιγαίου. Μμμ, μάλιστα... Sounds logic to me...
Δεν νομίζω ότι η Κατριβάνου δεν γνωρίζει, απλά έπραξε το αυτονόητο που θα έπρεπε να κάνουν όλοι, καταδίκασε το γεγονός. Σίγουρα είναι μια διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση που συνεργαζόταν με Βορίδη, Γεωργιάδη και Μπαλτάκο, ωστόσο είναι μειοψηφικό παράδειγμα καθώς η συνεργασία με τον Καμμένο και η τοποθέτησή του στο ΥΠΕΘΑ ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές. Όμως τέτοια καλέσματα είναι ανεπιθύμητα μόνο όταν ακούγονται από ακροδεξιά υποκείμενα; Τόσα χρόνια μέσα από τα επίσημα βιβλία, τα κατηχητικά της Εκκλησίας και τα λογύδρια τύπου Άνθιμου (όχι ότι δεν είναι ακροδεξιός απλά όχι δηλωμένος νεοναζί) δεν σπέρνονται συναισθήματα εθνικού μίσους στις νέες γενιές; Τα ΟΥΚ στις παρελάσεις είναι η κορυφή του παγόβουνου, η εθνικιστική αντίληψη θέλει ξήλωμα συνολικά ξεκινώντας από την παιδεία
Επίσης θα ήθελα να πω ότι είναι εντελώς άκυτο αυτό που λέτε ότι φταίει ο Καμμένος για τα συνθήματα. Τα ΟΥΚ θα τα φώναζαν κι ας ήταν και ο Παπαδημούλης υπουργός. Τώρα αν μετά τους γινόταν μια είδους τιμωρία δεν ξέρω, αλλά ότι θα τα φώναζαν είναι σίγουρο.
Κάθομαι και βλέπω όλες αυτές τις μέρες ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν έχει πει όμως κανένας κάτι. Την ίδια ώρα που εμείς την πέφτουμε στους ΟΥΚάδες για ένα σύνθημα ότι θα πάμε στη Πόλη κτλ, οι Τούρκοι κόβουν ανενόχλητοι βόλτες στο Αιγαίο και φτάνουν μέχρι και το Σούνιο. Δηλαδή εμείς τραγουδάμε ότι θα πάμε στη Πόλη ενώ αυτοί έρχονται στ'αλήθεια στη δική μας πρωτεύουσα. Αυτό θα προβληματίσει κανέναν;
Οι Τούρκοι είναι φίλοιμας και θέλουν το καλό μας!Εμπρός σύντροφοι, πείτε το.Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!Να τους δώσουμε ΟΤΙ θέλουν και μετά να ασχοληθούμε με το σοσιαλιστικόμετασχηματισμό της (εναπομείνασας) Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.Σιγά μη τα χαλάσουμε στη μοιρασιά τώρα, τα δικά τους δικά τους και ταδικά μας, δικά τους.https://www.youtube.com/watch?v=ChyV5-87DjI
Πόσα προφίλ θα φτιάξεις ακόμα ρε ψηλέ;Μέχρι στιγμής έχω μετρήσει 4.Την μανιέρα την έχεις έτοιμη,αποθηκευμένη σε word ή μονίμως είσαι ετοιμοπόλεμος με την αναζήτηση σχολίων της lifo και το copy-paste;Ντάξει έβαλες και πινελιά το βιντεάκι(ευγενική χορηγία του Κakogirou τότε στην 2η σελίδα)."Ανηθικος αυτουργος 1.3.2015 | 22:55 Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας! Εμπρός σύντροφοι, πείτε το. Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του! Να τους δώσουμε ΟΤΙ θέλουν και μετά να ασχοληθούμε με το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της (εναπομείνασας) Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Σιγά μη τα χαλάσουμε στη μοιρασιά τώρα, τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας, δικά τους. Πηγή: www.lifo.gr"
Σωστή επαγγελματική δεοντολογία πάνω απ'όλα Κούλα.Απορώ βέβαια αν το συγκεκριμένο πιάνεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος,ελεύθερος επαγγελματίας ή επιτηδευματίας.
Στεναχωρήθηκε η Τοπική?ΧΑΙΡΟΜΑΙ!Πηγαιντε τωρα εκδρομή μαζι με το Τσιπρα στη Μόσχα να απολαύσετε και εκεινη τη παρέλαση.Σίγουρα θα σας ενοχλησει λιγότερο απο την Ελληνική.
Γενικά όλα μα όλα τα σχόλια σου και στα 4 προφίλ είναι καρμπόν.Ίδια φρασεολογία,ίδιος τύπος επιχειρημάτων,ίδιο συντακτικό,ίδια όλα.Και πάντα μα πάντα όταν σε στριμώχνουν το παίζεις τρελίτσα.Και στο παρελθόν έχεις ξανακαρφωθεί και το είχα επισημάνει και τότε.Το γιατί δεν σε έχουν μπανάρει ακόμα σαν τον έτερο σου από την αντίπερα όχθη Παρατηρητή είναι άξιο προβληματισμού.Ίσως γιατί εσένα σου έχει κόψει περισσότερο και δεν καρφώνεις την κοινή ip των λογαριασμών.Κράι μη ε ρίβερ και γράψε πιο πολλά επιπέδου δημοτικού.
Γι'αυτό θα έπρεπε να καταργηθούν οι παρελάσεις...Να δωθεί βάση στην παιδεία επιτέλους σ'αυτή τη χώρα! Να μην ακούγονται τέτοια συνθήματα κ αν λέγονται από κάποιους ας είναι μόνο από τα ουκ-ορκγς στις εκπαιδεύσεις τους (μακάρι να μην τα λέγανε ούτε εκεί αλλά όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν αυτά) και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να έχουμε συνείδηση της βλακείας που υπάρχει στον εθνικισμό-φανατισμό και στις ιδέες τύπου να πάρουμε την Πόλη. ΠΑΙΔΕΙΑ λοιπόν και ανοιχτούς ορίζοντες!
Εκει που κραζατε τοσα χρονια για τις παρελασεις, καταπιατε τα τσαμικα, τις καραγκουνες και τα πεντοζαλια του Καμενου...τα ΟΥΚ σας εκατσαν στο λαιμο? Ελατε...περιμενω μετα απο αυτο ν ανοιξει συζητηση για καταργηση και παλι των παρελασεων στον Συριζα...και την 28η Οκτωβριου να δουμε να παρελαζουν και οι Προσκοποι με φωτογραφιες του Μεταξα ανα χειρας!!! Οι γελοιοτητα δε φαινεται να εχει τελος!!!
Να στείλει επιστολή στον Καμμένο, να φέρει το θέμα στη Βουλή και να είναι σίγουρη για την άμεση ανταπόκριση! Εξ' άλλου είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.! Εμετός...
Κυρά Βασιλική μας, Συγγνώμη, καταγγέλετε φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες στον ΕΣ ενώ έχετε βάλει Καμμένο για υπουργό ΕΑ?Τώρα πλέον στον Σύριζα είστε κυβέρνηση. Κρίνεστε απ’το τις πράξεις και όχι τις δηλώσεις σας.
"Και θυμίζει πόσο επείγον είναι το ζήτημα της κάθαρσης του στρατού από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί"Καταπληκτική ιδέα τότε να αναλάβει το Πάνος Καμμένος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα τους ξέρει και με το μικρό τους όνομα!