Αιχμές για τη θητεία του Νικήτα Κακλαμάνη στην πόλη της Αθήνας άφησε ο Γιώργος Καμίνης. «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξη του το πρωί στον Σκάι, ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν προβάδισμα τόνισε ότι είναι μια καλή αφετηρία. Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», σημειώνοντας ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά από τους αντιπάλους του.
Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Σακελλαρίδη ο κ. Καμίνης, την καλωσόρισε λέγοντας: «Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις».
Πολιτική /
Καμίνης: «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά την Κατοχή»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Νορβηγία: Επιδεινώθηκε η υγεία της πριγκίπισσας Μέτε - Μάριτ, πιθανή η μεταμόσχευση πνεύμονα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ήμουν μπροστά όταν του είπαν “έτσι θα κάνεις καριέρα”» υποστηρίζει άτομο από το σχήμα
«Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης
Οι ΗΠΑ δημοσιοποίησαν τους φακέλους Έπσταϊν: Χιλιάδες έγγραφα και φωτογραφίες - Η αντίδραση του Λευκού Οίκου
Τρόλεϊ τέλος στην Αθήνα: αυτή είναι η ιστορία τους
σχόλια