Καμίνης: «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά την Κατοχή»

Καμίνης: «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά την Κατοχή» Facebook Twitter
9

Αιχμές για τη θητεία του Νικήτα Κακλαμάνη στην πόλη της Αθήνας άφησε ο Γιώργος Καμίνης. «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξη του το πρωί στον Σκάι, ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν προβάδισμα τόνισε ότι είναι μια καλή αφετηρία. Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», σημειώνοντας ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά από τους αντιπάλους του.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Σακελλαρίδη ο κ. Καμίνης, την καλωσόρισε λέγοντας: «Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Εαν ο κ.Καμινης ειναι ο καλυτερος τον οποιο μπορει να βρει η πολη μας για Δημαρχο τοτε αυτος,οντως,της αξιζει.Οταν,βεβαια,εχει να αντιπαρατεθει με τα....... τεραστια πολιτικοκοινωνικα μεγεθη (!)που ονομαζονται Κακλαμανης ,Σπηλιωτοπουλος και Κασιδιαρης,η με τον ....πασιγνωστο Σακελλαριδη ,τοτε γιατι να μην ελπιζει ;
Το δικό μου πρόβλημα, ως εκ γενετής δημότης Αθηναίων, κάτοικος κέντρου και πρώην ψηφοφόρος του Καμίνη, είναι ότι ναι μεν παρέλαβε την Αθήνα στη χειρότερη φάση της μετά την Κατοχή, αλλά την παραδίδει ακόμη χειρότερη. Και όχι μόνο λόγω της κρίσης - υπάρχουν στοιχειώδη πράγματα που δεν κοστίζουν πολύ ή που τα πληρώνουμε ήδη, αλλά απλώς δεν γίνονται.Όποιος έχει αντίρρηση, ανταλλάσσω κατοικία μαζί του για καμιά βδομάδα, να ζήσει τον μύθο του στον Δήμο Αθηναίων (πλην Κολωνακίου βεβαίως - όπως λέγανε παλιά "πλην Λακεδαιμονίων").
Δεν βασίζομαι στις δημοσκοπήσεις. Απλά αυτές που βγήκαν απλά επιβεβαιώνουν κάποια πράγματα. Προφανώς και τον Καμίνη δεν τον βγάζουν δήμαρχο στην Αθήνα το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ και η μικρή ΔΗΜΑΡ που τον στηρίζουν. Είναι σαφές ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμήσει Καμίνη αντί για το παιδί του κομματικού σωλήνα Σακελλαρίδη. Επίσης ένα μεγάλο κομμάτι των εν δυνάμη ψηφοφόρων Ν.Δ. θα προτιμήσουν τον Καμίνη αντί για τις υποψηφιότητες Σπηλιωτόπουλου-Κακλαμάνη που μπάζουν από όποια πλευρά και αν τις δεις. Για τον Κασιδιάρη δεν θα ασχοληθώ, προφανώς θα τον ψηφίσουν μόνο οι φανατικοί της Χρυσής Αυγής. Ο Καμίνης παρόλο που βγήκε με την τότε στήριξη του ακόμα κραταιού ΠΑΣΟΚ φρόντισε από την αρχή να κρατήσει το απολιτίκ προφίλ του και να είναι δήμαρχος όλης της Αθήνας ανεξαρτήτως κομμάτων, Συγκρούστηκε μόνο με τη Χρυσή Αυγή για ευνόητους λόγους. Αυτό καρπώνεται τώρα. Και θα τον ψηφίσουν Αθηναίοι κυριολεκτικά από όλες τις παρατάξεις. οι αριστεροί θα τον ψηφίσουν γιατί τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο και επειδή συγκρούστηκε κάθετα με τη Χρυσή Αυγή ενώ οι δεξιοί του αναγνωρίζουν ότι είναι υπέρ της αστυνόμευσης στο κέντρο και δικό του έργο ήταν π.χ. η ανακατάληψη από το δήμο της Βίλλα Αμαλία. Στην Αθήνα όταν λέμε έργο δημάρχου κυρίως κάτι τέτοια εννοούμε, γιατί η καθαριότητα, τα παγκάκια και τα παρτέρια είναι ίδια, όποιος και να ανέβει πάνω (δυστυχώς).