ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αυτό θέλω να γίνω: εθελοντής σε παράσταση της MKULTRA στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Facebook Twitter
0

Κρίμα που δε μένω Αθήνα, αλλιώς όντως θα το έκανα. Επειδή όμως μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιος ή κάποια απ' την Αθήνα, ας βάλω τις πληροφορίες όπως μου ήρθαν:

Η MKULTRA αναζητά εθελοντές για να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στη παράσταση "Πολεοδομία 2: Μια εκδρομή" που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών στις 7, 8 και 9 Ιουλίου 2011. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλούμε στείλτε μας ένα βιογραφικό, μια φωτογραφία και ένα σύντομο mail που να εξηγεί γιατί θα θέλατε να πάρετε μέρος  στη διεύθυνση [email protected] - μέχρι τις 17/6/11. Οι πρόβες που θα χρειαστεί να είστε διαθέσιμοι ξεκινούν 27 Ιουνίου.

............................................................................................................

Απ' το σάιτ του Φεστιβάλ Αθηνών:

Ομάδα Mkultra - Πολεοδομία #2: Μια εκδρομή

7-9 Ιουλίου 2011, 21:00 9 & 34 Γυμνάσιο & ΓΕΛ Αθηνών

Δημιουργία: MKULTRA
Σκηνοθεσία: Γκίγκη Αργυροπούλου, Πέντερ Κερκ
Δραματουργία – Επιμέλεια: Γκίγκη Αργυροπούλου

Ερμηνεύουν: Βασιλική Δήμου, Ράνια Κελαϊδίτη, Μαίρη Λούση, Ευαγγελή Φίλη, Φαίδρα Χατζηκωνσταντή κ.ά.

Ο σχεδιασμός της πόλης είναι πάντα ατελής. Οι καθημερινές μας διαδρομές επανασχεδιάζουν το περιβάλλον γύρω μας – οι προσωπικές μας γεωγραφίες καταγράφονται στον δομημένο χώρο της πόλης, δημιουργώντας μια «άυλη» αρχιτεκτονική. Στο σύγχρονο αστικό τοπίο, όπου οι κοινωνικοί χώροι τείνουν να  εξαλειφθούν, η πρακτική της καθημερινής ζωής παρουσιάζει στρατηγικές αντίστασης. Η Αθήνα κάθε καλοκαίρι αλλάζει. Μικρές σκηνές διαδραματίζονται στα μπαλκόνια και στις ταράτσες, αναδύοντας μια νέα τοπογραφία. Το ιδιωτικό γίνεται δημόσιο και το δημόσιο ιδιωτικό.

Η Ομάδα MKULTRA οργανώνει μια απρόσμενη εκδρομή, το βράδυ: δημιουργεί μια προσωρινή γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας, μια ενδιάμεση ζώνη, μια ετεροτοπία, ένα σπίτι.

...............................................................................................................


*H MKULTRA δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 2001. Έχει δημιουργήσει παραστάσεις σε θέατρα, φεστιβάλ, χώρους τέχνης και πραγματικούς χώρους. Με βάση την αρχιτεκτονική δομή, την κοινωνική χρήση και την ατμόσφαιρα του κάθε χώρου η MKULTRA δημιουργεί παραστάσεις αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο στον οποίο παρουσιάζονται.

Έχει παρουσιάσει 25 παράγωγες μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων στο BIOS, στην Τεχνόπολή και στο Εθνικό Θέατρο (Αθήνα), στο ICA (Institute Conteporary Arts, Λονδίνο), στο Bluecoat, (Λίβερπουλ), Young Vic (Λονδίνο), Greenroom (Μαντσεστερ) και αντίστοιχα σε φεστιβάλ όπως Teatro Europeo Turin, Parartissima, Turin Biennial (Τορίνο, Ιταλία), AND (Abandon Normal Practices, Λίβερπουλ, Αγγλία), και Fabrica Europa Festival (Φλωρεντία, Ιταλία). http://mkultra.posterous.com/

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ