«Θα σέβεσαι!»  - H νέα τηλεοπτική καμπάνια του Ομίλου AKTOR σπάει τα στερεότυπα

«Θα σέβεσαι!»  - H νέα τηλεοπτική καμπάνια του Ομίλου AKTOR σπάει τα στερεότυπα Facebook Twitter
0

Με χιούμορ και με μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, η νέα εταιρική καμπάνια του Ομίλου AKTOR ανατρέπει τα εταιρικά στερεότυπα και προβάλλει την ανθρώπινη και αυθεντική διάσταση της ζωής, αντλώντας έμπνευση από την καθημερινότητα των απλών ανθρώπων.

Πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού σποτ της καμπάνιας είναι οι αγαπημένοι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη, οι οποίοι, συνδυάζοντας κωμωδία και τρυφερότητα, ενσαρκώνουν δύο γονείς που σκαρφίζονται τρόπους για να πείσουν την κόρη τους να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Παρίσι, όπου και διαμένει.

Μέσα από αυτήν τη φαινομενικά απλή οικογενειακή «συνωμοσία», αναδεικνύονται η εξέλιξη, η δυναμική πορεία και τα μεγάλα έργα του Ομίλου AKTOR, καθώς και οι ευκαιρίες που προσφέρει για τους νέους μέσα από το μεγαλύτερο εταιρικό πρόγραμμα υποτροφιών στην Ελλάδα, AKTOR4theFuture. Το τηλεοπτικό σποτ κορυφώνεται και κλείνει με την (οικεία στο ευρύ κοινό, τα τελευταία χρόνια) χιουμοριστική ατάκα «θα σέβεσαι!».

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει τη συμβολή του Ομίλου AKTOR στην παραγωγή αξίας για τη χώρα, την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας, μέσα από την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, την επέκταση σε νέους τομείς δραστηριότητας και τη στήριξη της νέας γενιάς. Και, με θεμέλιο την αξιοπιστία του, επιβεβαιώνει ότι η πρόοδος δεν είναι μία αφηρημένη, αλλά μία χειροπιαστή έννοια, η οποία βρίσκεται γύρω μας και καθορίζει το αύριο.

Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος AKTOR παρουσιάζεται ως καταλύτης αλλαγής κι εξέλιξης, που συμβάλλει με τις δικές του δυνάμεις, στη δημιουργία μιας σύγχρονης Ελλάδας. Γιατί η εξέλιξη είναι κάτι περισσότερο από τεχνικά έργα: Είναι μια συνεχής προσπάθεια να αλλάζουμε την καθημερινότητα, να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους νέους και να δημιουργούμε αξία για όλους.

Την καμπάνια επιμελήθηκε η Unlimited Creativity.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Market news / 11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Οι φετινοί εορτασμοί του One Salonica outlet mall κορυφώθηκαν με ένα εντυπωσιακό Safari-inspired Fashion Show και μια σειρά δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, που έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στα 11α γενέθλια.
THE LIFO TEAM
Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Market news / Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, περισσότερες από 100 ομάδες και πάνω από 400 παίκτες συμμετείχαν σε ένα διήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις, μουσική, challenges και διαδραστικές εμπειρίες.
THE LIFO TEAM
The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Market news / The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Ο Red Bull αθλητής, Γιώργος Νταβουτιάν, με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια projects, πραγματοποιεί μια μοναδική κατάβαση στο νησί «πεταλούδα», σε μια αλυσιδωτή διαδρομή γεμάτη tricks.
THE LIFO TEAM