Πρέβεζα: Σε ύφεση η φωτιά στη Βρυσούλα Πρέβεζας – Συνεχείς ρίψεις σε διάσπαρτες εστίες

Πρέβεζα: Σε ύφεση η φωτιά στη Βρυσούλα Πρέβεζας – Συνεχείς ρίψεις σε διάσπαρτες εστίες Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που το μεσημέρι του Σαββάτου περικύκλωσε την κοινότητα Βρυσούλας στην Πρέβεζα, χάρη στη μείωση της έντασης των ανέμων που δυσχέραιναν από νωρίς το έργο της κατάσβεσης.

Οι πυροσβέστες επιχειρούν πλέον σε διάσπαρτες εστίες γύρω από το χωριό, με επίγεια και εναέρια μέσα. Στην αρχική φάση, 48 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων της 5ης ΕΜΟΔΕ έδωσαν μάχη με τις φλόγες, με τη συνδρομή δύο αεροσκαφών τύπου Πετζετέλ και ενός ελικοπτέρου.

Μετά από σχετικό αίτημα, οι δυνάμεις ενισχύθηκαν σε 64 πυροσβέστες με 22 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ στον αέρα επιχείρησαν συνολικά εννέα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σημαντική ήταν η συμβολή υδροφόρων και μηχανημάτων του Δήμου Πρέβεζας και της Πολιτικής Προστασίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ AI

Ελλάδα / Ψεύτικο AI βίντεο εμφανίζει τον Στουρνάρα να προωθεί επενδύσεις – Η προειδοποίηση της Τράπεζα της Ελλάδος

Με ανακοίνωσή της, η Τράπεζα της Ελλάδος ξεκαθαρίζει ότι το υλικό είναι κατασκευασμένο και οι υποτιθέμενοι διάλογοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΚΗΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ελλάδα / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Το «τελευταίο αντίο» στη Μητρόπολη Αθηνών - Εικόνες από την εξόδιο ακολουθία

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε, νωρίτερα, η σορός της, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης - Ποιοι έδωσαν το παρών - Οι επικήδειοι Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Τασούλα
THE LIFO TEAM