Κορνουάλη: Πολλές σοροί βρέθηκαν σε δάσος – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Κορνουάλη: Πολλές σοροί βρέθηκαν σε δάσος – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση Facebook Twitter
Φωτ.: Cornwall Live
0

Η αστυνομία της Κορνουάλης, επιβεβαίωσε ότι έχουν βρεθεί πολλαπλές σοροί στη δασική περιοχή Paramoor Woods, κοντά στο χωριό Στίκερ.

Η έρευνα ξεκίνησε με την εξαφάνιση του Daniel Coleman, 43 ετών, που είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την 1η Ιουνίου.

Η Επίτροπος Εγκλήματος και Αστυνόμευσης, Άλισον Ερνάντες, επιβεβαίωσε ότι έχουν βρεθεί περισσότερα από ένα πτώματα στο ίδιο δάσος, χωρίς να μπορεί να δώσει ακριβή αριθμό. «Έχουμε βρει νεκρά σώματα στο δάσος και προσπαθούμε να εξακριβώσουμε πόσα ακριβώς είναι, ποιοι είναι και τι τους συνέβη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται εδώ και τρεις εβδομάδες με ενισχύσεις από ειδικά τμήματα της National Crime Agency και αστυνομικές δυνάμεις από διάφορα κομητείες του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο σημείο έχουν στηθεί σκηνές CSI, σκηνές forensics και εξοπλισμός, φορητές τουαλέτες και προσωρινές εγκαταστάσεις για διάλειμμα προσωπικού, κόκκινες κορδέλες αποκλεισμού για διατήρηση της σκηνής.

Ο DS Jon Bancroft χαρακτήρισε την υπόθεση ως «πολύπλοκη και μοναδική», επισημαίνοντας ότι ισχυρή αστυνομική παρουσία θα παραμείνει στο σημείο για εβδομάδες.

Κορνουάλη: Η εξαφάνιση του 43χρονου που οδήγησε στη μακάβρια αποκάλυψη

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του 43χρονου Ντάνιελ Κόουλμαν στο δάσος Παραμούρ κοντά στο χωριό Στίκερ. Ο Κόουλμαν είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες από την περιοχή St Austell, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε μεταξύ 2 και 7 Ιουλίου. Για τον φόνο του θεωρείται ότι ευθύνεται ο Τζέιμς Ντέσμπορο, εις βάρους του οποίου έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες και έχει κριθεί προφυλακιστέος. Όμως, τρεις εβδομάδες αργότερα, η υπόθεση παίρνει πολύ πιο σκοτεινή τροπή.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για μία από τις πλέον σοβαρές και περίπλοκες υποθέσεις πολλαπλών δολοφονιών των τελευταίων ετών στη χώρα, με το ενδεχόμενο serial killer να παραμένει ανοιχτό.

Τοπικά μέσα της Κορνουάλης αναφέρουν ότι ήδη από την αρχή της εβδομάδας, στο σημείο βρισκόταν ένα λευκό βαν εγκληματολογικών ερευνών, ένα βαν αντιμετώπισης ταραχών και οχήματα της τοπικής αστυνομίας. Επίσης, οι αστυνομικοί είχαν στήσει μια μικρή τέντα. Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει με κόκκινη ταινία μία μεγάλη περιοχή και ερευνούσαν το έδαφος.

Με πληροφορίες από Cornwall Live

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM