Ο αρχηγός της Τσέλσι ζήτησε από τον Τραμπ να φύγει κατά τη διάρκεια της απονομής

Ο αρχηγός της Τσέλσι ζήτησε από τον Τραμπ να φύγει κατά τη διάρκεια της απονομής Facebook Twitter
Η στιγμή της απονομής του τροπαίου στην Τσέλσι με τον Ντόναλντ Tραμπ να βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές / Φωτ: EPA
0

Η Τσέλσι στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια συλλόγων, επικρατώντας της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3-0 στον τελικό του ανανεωμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, αν και δεν θεωρούνταν φαβορί πριν τον τελικό, κατάφερε να επιβληθεί πλήρως της αντιπάλου της, προσθέτοντας ακόμη ένα σημαντικό τρόπαιο στη συλλογή της.

Η επιτυχία της Τσέλσι επισκιάστηκε εν μέρει από ένα απρόοπτο περιστατικό στην τελετή απονομής, παρουσία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος, που είχε προσκληθεί να παραδώσει το νέο τρόπαιο στον αρχηγό των «μπλε», Ρις Τζέιμς, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για λάθος λόγους.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Ρις Τζέιμς φάνηκε να ζητά διακριτικά από τον Τραμπ να αποχωρήσει από το πλάνο, ώστε να πανηγυρίσει με την ομάδα του. Ωστόσο, ο Τραμπ αρνήθηκε να απομακρυνθεί, με το στιγμιότυπο να καταγράφεται σε video και να γίνεται viral στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας πληθώρα σχολίων και αντιδράσεων.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Metallica: Ζήτησαν να αφαιρεθεί τραγούδι τους από βίντεο του Πενταγώνου για αύξηση χρήσης των drones

It's Viral / Metallica: Ζήτησαν να αφαιρεθεί τραγούδι τους από βίντεο του Πενταγώνου για στρατιωτικά drones

Στο κλιπ ο υπουργός Άμυνας, Πιτ Χέγκσεθ και εξηγεί, πώς το υπουργείο του εκπληρώνει το εκτελεστικό διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ για «απελευθέρωση της κυριαρχίας των αμερικανικών drones» ενώ ακούγεται το «Enter Sandman»
LIFO NEWSROOM