Ρόμπι Γουίλιαμς: Η επανένωση θρυλικού boyband των 90s μετά από 25 χρόνια σε συναυλία του

Ρόμπι Γουίλιαμς: Η επανένωση θρυλικού boyband των 90s μετά από 25 χρόνια σε συναυλία του Facebook Twitter
Φωτογραφία: Facebook
0

Έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία απουσίας από τη μουσική σκηνή, ο Ρόμπι Γουίλιαμς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Britpop» και παράλληλα έχει ξεκινήσει τη διεθνή περιοδεία του.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Emirates Stadium του Λονδίνου, στις 6 Ιουνίου, ο Βρετανός τραγουδιστής αιφνιδίασε το κοινό επανενώνοντας όλα τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος Five στη σκηνή, για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια.

Ο Γουίλιαμς, πρώην μέλος του επίσης δημοφιλούς boyband των 90s, Take That, ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι «Keep On Movin’», αλλά σταμάτησε λέγοντας στο κοινό: «Δεν θυμάμαι τους στίχους στο επόμενο μέρος. Άραγε μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Κυρίες και κύριοι, για πρώτη φορά στη σκηνή μετά από 25 χρόνια. Οι φίλοι μου, οι Five!».

Οι Ρίτσι Νέβιλ, Σκοτ Ρόμπινσον, Σον Κόνλον, Άμπζ Λοβ και Τζέι Μπράουν ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν την επιτυχία τους από το 1999.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα καθώς τα μέλη του συγκροτήματος ενώθηκαν στη σκηνή, δημιουργώντας μια συγκινητική στιγμή για τους φαν της ποπ.

Ήδη από τον Φεβρουάριο, οι Five είχαν ανακοινώσει ότι ετοιμάζονται για περιοδεία το φθινόπωρο, ενώ είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για διεθνείς εμφανίσεις.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Astronomer προσέλαβε την Γκουίνεθ Πάλτροου ως «προσωρινή εκπρόσωπό» της μετά το βίντεο με την kiss cam

It's Viral / Η Astronomer προσέλαβε την Γκουίνεθ Πάλτροου ως «προσωρινή εκπρόσωπό» της μετά το βίντεο με την kiss cam

Η εταιρεία «τρολάρει» το κοινό που απέκτησε επειδή ήλθε στο προσκήνιο από την αποκάλυψη της σχέσης του CEO και της επικεφαλής HR στη συναυλία των Coldplay και εκμεταλλεύεται τη φήμη που έχει αποκτήσει, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες της
LIFO NEWSROOM