No.1

25 ευρώ για εισαγωγή σε νοσοκομείο και 1 ευρώ για κάθε συνταγή

25 ευρώ για εισαγωγή σε νοσοκομείο και 1 ευρώ για κάθε συνταγή Facebook Twitter
1

Δύο νέα «χαράτσια» στους ασφαλισμένους επιβάλει το μνημόνιο με αρχή ισχύος την 1η Ιανουαρίου του 2014. όπως προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο, ορίζεται η καταβολή από τους ασθενείς 1 ευρώ υπέρ ΕΟΠΥΥ για κάθε συνταγή που εκτελείται από τους φαρμακοποιούς ενώ θα καταβάλλεται και  το ποσό των 25 ευρώ για κάθε εισαγωγή σε νοσοκομείο του ΕΣΥ.

Καθώς αναμένονται αντιδράσεις για αυτή την πρόβλεψη του μνημονίου, η κυβέρνηση προσπάθησε να καθησυχάσει σύμφωνα με το ΒΗΜΑ επισημαίνοντας ότι το μέτρο ενδέχεται να μην εφαρμοστεί αν η χώρα πιάσει τους στόχους του μνημονίου το 2013.

Στο πολυνομοσχέδιο πάντως υπάρχει η επισήμανση ότι «δύναται να αναθεωρείται το ύψος των καταβαλλόμενων εκ μέρους των ασθενών ποσών», κάτι που σημαίνει ότι πολύ εύκολα μπορεί να αναθεωρηθεί προς τα πάνω το ποσό.

1

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια