Η Θέμις Μπαζάκα, η Χάρις Αλεξίου και τρία λεπτά συγκίνησης σε μια διαφήμιση που ξεχώρισε

Οι φωτεινές στιγμές της ζωής μας δεν έχουν ηλικία Facebook Twitter
0

Πώς μπαίνει το φως στη ζωή μας;  Αν και ζούμε σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, οι ρυθμοί της καθημερινότητας και η επικαιρότητα το κάνουν συχνά δύσκολο να νιώσουμε ότι οι μέρες μας είναι φωτεινές, γεμάτες ελπίδα. 

Και αυτό είναι εντάξει, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να μην ξεχνάμε την ουσία, πού βρίσκεται στο φως, και σε όλα όσα το φέρνουν στη ζωή μας.

Και τι είναι τελικά το φως; Είναι, μάλλον, η ενέργεια που δημιουργείται όταν συνδεόμαστε ουσιαστικά μεταξύ μας - η ελπίδα, η ζεστασιά και όλα όσα προκύπτουν από τις ανθρώπινες σχέσεις. 

Αυτές τις σκέψεις έκανα βλέποντας την καμπάνια που δημιούργησε η The Newtons Laboratory για την Protergia, με υλικά αυτό το πολύ απλό και ταυτόχρονα πολύτιμο μήνυμα και μία ανθρώπινη ιστορία. 

Πρωταγωνιστεί η Θέμις Μπαζάκα, στον ρόλο της cool νέας γειτόνισσας του Απόστολου (Tim Ahern), που φτάνει σε μια κλασική αθηναϊκή πολυκατοικία με τα φορέματα, τα φυτά και τον αυθορμητισμό της. 

Το πρώτο «κλικ» συμβαίνει με το που κοιτάζονται και στη συνέχεια, οι δυο τους υιοθετούν μικρά συνθηματικά που μόνο εκείνοι καταλαβαίνουν, ώστε να δείξουν το ενδιαφέρον τους ο ένας στον άλλο. Ανοιγοκλείνουν τα φώτα στο μπαλκόνι, βάζουν μουσική, «βρίσκουν ο ένας τον άλλο στα social media. Η ένταση χτίζεται και οδηγεί στην τελική σκηνή με ένα αναπάντεχο plot twist που χτυπά «κατευθείαν στην καρδιά». 

Παράλληλα, το συστατικό που απογειώνει τη «συνταγή» είναι το «Τελευταίο τανγκό» της Χαρούλας Αλεξίου που ντύνει μουσικά την καμπάνια, ξυπνά αβίαστα συναισθήματα και δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας, σαν να βλέπεις μια ιστορία από τη δική σου ζωή στην οθόνη. 

Η κινηματογραφική ματιά του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου δίνει στο σποτ εικόνες  που σου μένουν και η χημεία των πρωταγωνιστών είναι τόσο ιδιαίτερη που κάποιοι χρήστες σχολίασαν κάτω από το σποτ στο Youtube ότι η ιστορία τους θα έπρεπε να γίνει ταινία! 

Οι φωτεινές στιγμές της ζωής μας δεν έχουν ηλικία Facebook Twitter

Η δημιουργικότητα της The Newtons Laboratory δημιούργησε λοιπόν μια καμπάνια που αντανακλά τις αξίες της Protergia, της ενέργειας της METLEN Energy & Metals, που μπαίνει με σεβασμό στα σπίτια μας, προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις και, κυρίως, είναι εκεί στις πιο φωτεινές στιγμές μας. 

Με μότο ότι «οι φωτεινές στιγμές της ζωής μας δεν μετριούνται με χρόνια» και αφιέρωση σε όλους όσους δεν σταματούν να ονειρεύονται, η καμπάνια καταφέρνει σε λιγότερο από τρία λεπτά να μας κάνει να αναλογιστούμε τις δικές μας πηγές φωτός και να στραφούμε σε όσους τις προσφέρουν. Σε μια εποχή που όλοι προσπερνάμε τις διαφημίσεις, δεν το λες και λίγο!

Συντελεστές:

Δημιουργικό: The Newtons Laboratory
Παραγωγή: Boo Productions
Μουσική – Ήχος: Bounce
Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Καρβέλας
Μοντάζ: Πάνος Δαουλτζής
Πρωταγωνιστές: Θέμις Μπαζάκα και Tim Ahern
Το τραγούδι ‘’Για ένα Tango’’ ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Good Living / Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Η LIFO, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, σε προσκαλεί να έρθεις στο σημείο, μπροστά από την Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, να συναντήσεις τον Κ.Π. Καβάφη και να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του. Δες τη να δημοσιεύεται στο LIFO.gr και γίνε ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
THE LIFO TEAM
2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Good Living / 2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και η we4all υλοποιούν στοχευμένες δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, δίνοντας ουσιαστική ώθηση στην αποκατάσταση περιοχών που έχουν πληγεί.
THE LIFO TEAM
Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Good Living / Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής υποστήριξης στο Δασικό Εκκοκκιστήριο και τα Φυτώρια Αμυγδαλέζας και Πάρνηθας, η Motor Oil γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης συμβάλλοντας στην αναγέννηση των δασών της χώρας μας.
THE LIFO TEAM
Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το The Collective 

Good Living / Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το «The Collective»

Ακολουθήσαμε τους εθελοντές της Kaizen Gaming στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και είδαμε πώς η προσφορά αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και των ζώων.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ