«Πώς να πιστέψει κανείς ότι η λίστα δεν αλλοιώθηκε;»

«Πώς να πιστέψει κανείς ότι η λίστα δεν αλλοιώθηκε;» Facebook Twitter
1

Ευθεία επίθεση για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, εξαπέλυσε σήμερα εναντίον του Βενιζέλου ο Γιάννης Ραγκούσης που παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, λόγω των χειρισμών Βενιζέλου, στο θέμα της λίστας.

Ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας σήμερα σε ημερίδα των Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης-Αυτοδιοίκησης είπε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, για την συγκυβέρνηση ότι  τους είναι εύκολο να επιβάλουν οριζόντιες και άδικες περικοπές εισοδημάτων σε μη προνομιούχους, να επιβάλουν χαράτσια και «να ισχυρίζονται ότι είχαν στα χέρια τους μια λίστα μεγαλοκαταθετών, από την οποία άλλα κράτη απέσπασαν σημαντικά πρόστιμα, μια λίστα που απεκρύβη ακόμη κι από εμάς, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και της Κυβερνητικής Επιτροπής, άρα εξαπατηθήκαμε, μια λίστα που σαφώς και μπορούσε και έπρεπε πάση θυσία να αξιοποιηθεί». Και διερωτήθηκε: « Μια λίστα που ποτέ δεν πρωτοκολλήθηκε επίσημα, συνεπώς πώς να πιστέψει κανείς ότι δεν αλλοιώθηκε και δεν τροποποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εξωθεσμικής της διαδρομής;»

 Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση «δηλητηριάζει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ενώ την κατηγόρησε, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «τους είναι πολύ εύκολο να καταστρέφουν και να ξηλώνουν και πολύ δύσκολο να δημιουργούν και να χτίζουν». Ο πρώην υπουργός ζήτησε και την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Διαβάστε επίσης:

Αποχώρησε ο Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚ    

 Ο Πεπόνης «αδειάζει» Βενιζέλο για τη λίστα

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM