«Πώς να πιστέψει κανείς ότι η λίστα δεν αλλοιώθηκε;»

«Πώς να πιστέψει κανείς ότι η λίστα δεν αλλοιώθηκε;» Facebook Twitter
1

Ευθεία επίθεση για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, εξαπέλυσε σήμερα εναντίον του Βενιζέλου ο Γιάννης Ραγκούσης που παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, λόγω των χειρισμών Βενιζέλου, στο θέμα της λίστας.

Ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας σήμερα σε ημερίδα των Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης-Αυτοδιοίκησης είπε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, για την συγκυβέρνηση ότι  τους είναι εύκολο να επιβάλουν οριζόντιες και άδικες περικοπές εισοδημάτων σε μη προνομιούχους, να επιβάλουν χαράτσια και «να ισχυρίζονται ότι είχαν στα χέρια τους μια λίστα μεγαλοκαταθετών, από την οποία άλλα κράτη απέσπασαν σημαντικά πρόστιμα, μια λίστα που απεκρύβη ακόμη κι από εμάς, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και της Κυβερνητικής Επιτροπής, άρα εξαπατηθήκαμε, μια λίστα που σαφώς και μπορούσε και έπρεπε πάση θυσία να αξιοποιηθεί». Και διερωτήθηκε: « Μια λίστα που ποτέ δεν πρωτοκολλήθηκε επίσημα, συνεπώς πώς να πιστέψει κανείς ότι δεν αλλοιώθηκε και δεν τροποποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εξωθεσμικής της διαδρομής;»

 Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση «δηλητηριάζει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ενώ την κατηγόρησε, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «τους είναι πολύ εύκολο να καταστρέφουν και να ξηλώνουν και πολύ δύσκολο να δημιουργούν και να χτίζουν». Ο πρώην υπουργός ζήτησε και την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Διαβάστε επίσης:

Αποχώρησε ο Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚ    

 Ο Πεπόνης «αδειάζει» Βενιζέλο για τη λίστα

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM