Ιταλία: Από πουλί που μπήκε στον κινητήρα, η φωτιά στο Boeing

Ιταλία: Από πουλί που μπήκε στον κινητήρα, η φωτιά στο Boeing Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Τον λόγο που ξέσπασε φωτιά κινητήρα σε Boeing ανακοίνωσε η ιταλική ακτοφυλακή.

Ο δεξιός κινητήρας αεροσκάφους τύπου Boeing 787-9 Dreamliner της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας Hainan Airlines τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος του ιταλικού αεροδρομίου και η ιταλική ακτοφυλακή.

Το αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό την κινεζική πόλη Σενζέν και στο οποίο επέβαιναν 249 επιβάτες και 16μελές πλήρωμα, επέστρεψε στο Φιουμιτσίνο και προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού άδειασε τα καύσιμά του στη θάλασσα.

Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν σημειώθηκαν καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία πάνω από το Φιουμιτσίνο ενώ σε ανακοίνωσή της η ακτοφυλακή αναφέρει ότι η φωτιά στον κινητήρα προκλήθηκε όταν μπήκε πουλί μέσα σε αυτόν, τονίζοντας πως είναι κάτι πολύ συχνό που συνιστά σοβαρή απειλή για την ασφάλεια του αεροσκάφους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM