Estée Lauder Hellas: Φωταγώγησε τον Δρομέα προωθώντας την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Estée Lauder Hellas: Φωταγώγησε τον Δρομέα προωθώντας την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H Estée Lauder Hellas, για ακόμα μία χρονιά στέκεται ενεργά στην ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, φωταγωγώντας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον Δρομέα με το χαρακτηριστικό pink χρώμα.

Το γλυπτό του Κώστα Βαρώτσου, έγινε μέρος της φετινής καμπάνιας, συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών χρόνων και πολλών σημείων που έχουν συμμετάσχει από το 2019 στη δράση αυτή. Μάλιστα, η φωταγώγηση του Δρομέα θα παραμείνει έως τις 10/11, ημέρα του 41ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Το γλυπτό αποτελεί χαρακτηριστικό και συμβολικό σημείο, πόσο μάλλον για τους δρομείς οι οποίοι περνούν από μπροστά του κατά τη διάρκεια της διαδρομής, λίγο πριν τον τερματισμό τους.

Για ακόμα μία χρονιά, η Estée Lauder Hellas, στηρίζει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, προσφέροντας για την ενίσχυση του έργου της, το 1% του συνόλου των πωλήσεων λιανικής όλων των μαρκών του Ομίλου για τον μήνα Οκτώβριο.

Έτσι, καταφέρνει να συμμετάσχει, με το δικό της τρόπο, στις δωρεάν μαστογραφίες που πραγματοποιούνται σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, μέσω ενός κινητού μαστογράφου. Έως τώρα, η Estée Lauder Hellas έχει καταφέρει να προσφέρει πάνω από 5.800 μαστογραφίες με τη χρήση του κινητού μαστογράφου.

Estée Lauder Hellas: Φωταγώγησε τον Δρομέα προωθώντας την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού Facebook Twitter

«Βασισμένοι στις αρχές της παγκόσμιας αυτής πρωτοβουλίας από την Estée Lauder Companies, επιλέγουμε με υπερηφάνεια να ανταποδίδουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευθύνη, εκεί όπου η ανάγκη είναι πιο επιτακτική. Η ομορφιά θα παραμείνει ενεργός σύμμαχός μας στον συνεχή αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού», δήλωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής Estée Lauder Hellas.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε σχετικά: «Φωτίζουμε τον εξαιρετικό "Δρομέα" του Κώστα Βαρώτσου, δηλώνοντας το ακλόνητο πιστεύω μας στη δύναμη της ενημέρωσης, της ευαισθητοποίησης και της πρόληψης! Αυτόν τον στόχο κάνουμε πράξη μέσα από τα 7 Δημοτικά μας Ιατρεία. Σε τακτική βάση προσφέρουμε σε όλους τους δημότες και κατοίκους, πλήθος προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων – και μαστογραφίες- εντελώς δωρεάν, ενώ διεξάγουμε εκτενείς καμπάνιες ενημέρωσης των πολιτών».

Ο Κώστας Βαρώτσος, δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που το έργο μου θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για την πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ενός καρκίνου που είναι ιάσιμος όταν υπάρχει έγκαιρη πρόγνωση»

#TimeToEndBreastCancer

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM