Σύγκρουση πλοίων στον Βόσπορο: Τελευταία στιγμή απέφυγαν σοβαρό ατύχημα

Σύγκρουση πλοίων στον Βόσπορο: Τελευταία στιγμή απέφυγαν σοβαρό ατύχημα Facebook Twitter
Φωτ.: X / gdh
0

Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί σοβαρό ατύχημα στα Στενά του Βοσπόρου, μετά από τη σύγκρουση δύο εμπορικών πλοίων.

Πρόκειται για ένα μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου AYED 1, μήκους 80 μέτρων, που έπλεε από το Μπατούμι προς τη Σαουδική Αραβία και το BUNUN ACE, επίσης πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, μήκους 180 μέτρων, που έπλεε από την Ισπανία προς το Μπατούμι.

Το συμβάν σημειώθηκε στην νότια είσοδο του Βοσπόρου, μπροστά από τη Χρυσούπολη (Σκούταρι). Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά από το ένα πλοίο, αποφεύχθηκε, με ελιγμούς, μια σοβαρή σύγκρουση.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM