efood: Με όχημα τους Unstoppables, στηρίζει μικρούς αθλητές να κατακτήσουν τα όνειρά τους

efood: Με όχημα τους Unstoppables, στηρίζει μικρούς αθλητές να κατακτήσουν τα όνειρά τους Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το efood στο πλαίσιο του προγράμματος “The Unstoppables”, στήριξε ως κύριος χορηγός την πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ Champions for Life, η οποία διοργάνωσε δύο αθλητικές εκδηλώσεις στις 20 Απριλίου και 25 Μαΐου, κατά τις οποίες παιδιά κάτω των 11 ετών από διάφορες ποδοσφαιρικές ακαδημίες αφιέρωσαν από μία ολόκληρη μέρα στο αγαπημένο τους άθλημα παρέα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004.

Συμμετέχοντας μαζί τους σε διάφορες αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που σχεδιάστηκαν ειδικά από τους Legends 2004 και υλοποιήθηκαν σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών, αγόρια και κορίτσια είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν την ιστορία της μεγαλύτερης στιγμής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

efood: Με όχημα τους Unstoppables, στηρίζει μικρούς αθλητές να κατακτήσουν τα όνειρά τους Facebook Twitter

Μέσα από ένα οκτάωρο ποδοσφαιρικό τουρνουά και πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες,  αγόρια και κορίτσια είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη ζωή τους εντός και εκτός του αθλητισμού.

Το efood, μέσω του προγράμματος “The Unstoppables”, συνεχίζει να στηρίζει αθλητικές ακαδημίες παιδιών για να βρίσκεται κοντά τους, στη διαμόρφωση των πρώτων ονείρων τους για τον αθλητισμό. Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition by efood αποτέλεσε μία ακόμα αφορμή για την εταιρεία να στηρίξει τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και να τους δώσει την ευκαιρία  γίνουν «ασταμάτητα».

Η #1 υπηρεσία delivery,  συνεισφέρει έμπρακτα στην κοινωνία συνδυάζοντας αρμονικά την ανάπτυξή του με την υπευθυνότητα, είτε πρόκειται για τους εργαζόμενούς του είτε για τον κοινωνικό του ρόλο, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως βασικό μέρος της λειτουργίας του. 

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM