ΑΠΩΛΕΙΕΣ

O Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ έγιναν γονείς

Γονείς έγιναν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ  Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Το πρώτο τους παιδί καλωσόρισαν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ.

Την είδηση μετέδωσε η Daily Mail με αποκλειστικές φωτογραφίες του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Σούκι Γουοτερχάουζ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο Λος Άντζελες, σπρώχνοντας ένα ροζ βρεφικό καρότσι. Ο ηθοποιός φορούσε ένα φούτερ και ένα φουσκωτό μπουφάν, τοποθετώντας και τα δύο χέρια στο καροτσάκι, ενώ η νέα μαμά φορούσε μαύρη καμπαρντίνα, καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Οι εκπρόσωποι τόσο του Πάτινσον όσο και της Γουοτερχάουζ δεν έχουν απαντήσει στα αιτήματα των διεθνών Μέσων για κάποια δήλωση. Άγνωστο παραμένει το πότε γέννησε η ηθοποιός, όμως η ίδια απέχει από το Instagram περίπου τρεις εβδομάδες. H τελευταία της ανάρτηση ήταν αρχές Μαρτίου, όπου η πρωταγωνίστρια των Daisy Jones & the Six ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ήταν καθισμένη σε έναν καναπέ. Με την ανάρτησή της αποκάλυψε πως είχε ολοκληρώσει το επερχόμενο άλμπουμ της και ποζάρει πάνω σε έναν καναπέ με την κιθάρα της.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ  είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2018. Τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες των δυο τους να φιλιούνται καθώς απολάμβαναν τη βόλτα τους στο Λονδίνο. Τον περασμένο Νοέμβριο η ηθοποιός ανακοίνωσε με ένα βίντεο την εγκυμοσύνη της, ενώ έναν μήνα μετά, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο περιοδικό People πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. «Είναι αρραβωνιασμένοι. Και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό γι' αυτούς», ανέφερε η πηγή.

Διεθνή
0

ΑΠΩΛΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ PALESTINE ACTION

Διεθνή / Οι ΗΠΑ βάζουν την Palestine Action στη λίστα των «τρομοκρατικών οργανώσεων»

«Ως Παλαιστίνια και Ιρακινή, το γεγονός ότι η χώρα που κατέστρεψε και τις δύο πατρίδες μου με αποκαλεί τρομοκράτη ξεπερνά κάθε υποκρισία», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η συνιδρύτρια της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΕ

Διεθνή / FT: Στο τραπέζι ξανά η αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών κεφαλαίων για την Ουκρανία

Η Ουκρανία πιέζει εδώ και καιρό την ΕΕ να χρησιμοποιήσει τους ρωσικούς πόρους, οι οποίοι δεσμεύτηκαν αμέσως μετά την εισβολή του Φεβρουαρίου του 2022, για την ενίσχυση της άμυνάς της
THE LIFO TEAM