Σάνεν Ντόχερτι: «Άνθρωποι που δεν θέλω στην κηδεία μου»

Σάνεν Ντόχερτι: «Άνθρωποι που δεν θέλω στην κηδεία μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Για τις επιθυμίες της σχετικά με την κηδεία της μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι στο podcast «Let's Be Clear with Shannen Doherty». Η κάπως μακάβρια, ωστόσο απολύτως ειλικρινής και σε κάποια σημεία γεμάτη από μαύρο χιούμορ κουβέντας της ηθοποιού με τον καλυτερο της φίλο, Κρις Κορτάτσο, προκάλεσε αίσθηση.

Κι αυτό, γιατί η ηθοποιός εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει τις αλλεπάλληλες μεταστάσεις του καρκίνου με τον οποίο είχε διαγνωστεί και φαίνεται να διαχειρίζεται με μεγάλη διαύγεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο τέλος της.

«Δεν ξέρω αν κάποιος είναι πραγματικά καλός στις κηδείες, αλλά είμαι το κορίτσι που , κυριολεκτικά σπαράζει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε αρχικά η Σάνεν Ντόχερτι. Όπως είπε, η ίδια θα προτιμούσε η δική της κηδεία να είναι ένα χαρούμενο πάρτι, παρά μια ζοφερή τελετή, αλλά το κρίσιμο για εκείνη είναι τα άτομα που θα βρίσκονται εκεί και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύεται, όπως εξήγησε.  

Η απέχθεια της Ντόχερτι για έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου 

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν, αν και δεν τους θέλω εκεί», δήλωσε η Ντόχερτι. «Στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν τόσο ώστε να εμφανιστούν στην κηδεία μου», εξήγησε στη συνέχεια.

«Ωστόσο, θα το κάνουν γιατί είναι το πολιτικά ορθό πράγμα που θα πρέπει να κάνουν και γιατί δεν θα θέλουν να φανούν κακοί. Κάπως έτσι θα ήθελα να πάρω την πίεση που ίσως νιώθουν και επίσης θα ήθελα η κηδεία μου να είναι μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω ανθρώπους να κλαίνε ή ανθρώπους να λένε σιγά μεταξύ τους ‘’ευχαριστώ θεέ μου που πέθανε αυτή η σκ@@@''», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Όταν ρωτήθηκε για το ποιους θα ήθελε πραγματικά να βρίσκονται στη δική της κηδεία, η ηθοποιός απάντησε: «Όσο μικρότερη είναι η λίστα τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου δώσω μια λίστα με ποιους δεν θέλω γιατί αυτή θα είναι πάρα πολύ μακριά».

Η πρώτη φορά που η Ντόχερτι άρχισε να σκέφτεται το πώς θα ήθελε τη δική της κηδεία 

Η συζήτηση τότε πήγε βαθύτερα και η Ντόχερτι μίλησε πιο αναλυτικά για τους λόγους που δεν θέλει ορισμένοι άνθρωποι να βρεθούν σε αυτή την τελετή.  «Αναφέρομαι σε ανθρώπους που πραγματικά δεν με συμπαθούν. Απλά δεν θέλω αυτούς τους ανθρώπους εκεί και ξέρω ποιοι είναι», εξομολογήθηκε.

«Αποστρέφομαι την ψευτιά. Δεν αντέχω τους ανθρώπους που θέλουν ξαφνικά να προσποιούνται ότι βρήκαν τον Ιησού και λυπούνται τόσο και μετανοούν και δεν εννοούσαν τίποτα κακό από αυτό που είπαν για σένα, μπλα, μπλα, μπλα. Δεν το αντέχω αυτό. Λέω, "Όχι, όχι, όχι. Ξέρω ότι εξακολουθείς να είσαι ο ίδιος ασήμαντος άνθρωπος. Μην το κάνεις. Απλά μείνε μακριά μου. Είμαστε καλά. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι κακό για σένα, δεν χρειάζεται να πεις κάτι κακό για μένα, αλλά μπορούμε απλώς να αγνοούμε ο ένας τον άλλον», συνέχισε η Ντόχερτι.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η συζήτηση αυτή έρχεται τη στιγμή που η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού εδώ και 8 χρόνια, με την ασθένεια να  βρίσκεται στο 4ο στάδιο. Και φυσικά ήταν μία συζήτηση στην οποία αναφέρθηκε ακόμα και στην τύχη που θέλει να έχουν οι στάχτες της.  

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα», είπε σχετικά με το μέρος που θα ήθελε να αναπαυτεί, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να αποτεφρωθεί και οι στάχτες της να αναμειχθούν με αυτές του σκύλου της και του πατέρα της. Ο πατέρας της Ντόχερτι πέθανε το 2010 και τότε όπως είπε η ίδια ήταν η πρώτη φορά και άρχισε να σκέφτεται πώς θα ήθελε να είναι και η δική της κηδεία.

Με στοιχεία από People.com 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Αυτοκίνητό του μετατρέπεται σε ιατρείο για τα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Αυτοκίνητό του μετατρέπεται σε ιατρείο για τα παιδιά της Γάζας

«Το όχημα αυτό εκφράζει την αγάπη και την αλληλεγγύη της Αγιότητάς του για τους πιο ευάλωτους, τις οποίες δήλωνε σε όλη τη διάρκεια της κρίσης» στη Γάζα, δήλωσε ο Αντόν Σαφάρ, γενικός γραμματέας της Caritas Ιερουσαλήμ
LIFO NEWSROOM
Φιλόσοφος κυκλοφόρησε βιβλίο για την ψηφιακή χειραγώγηση που αποκαλύφτηκε ότι το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη

Διεθνή / «Φιλόσοφος» κυκλοφόρησε βιβλίο για την ψηφιακή χειραγώγηση που αποκαλύφτηκε ότι το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη

Ο Ιταλός δοκιμιογράφος Andrea Colamedici υποστηρίζει ότι το βιβλίο ήταν ένα «φιλοσοφικό πείραμα και μια παράσταση», όταν έγινε γνωστό ότι ο Κινέζος «συγγραφέας» δεν υπάρχει
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Διεθνή / Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της φυλακής του Αλκατράζ για «επικίνδυνους και υπότροπους εγκληματίες» – Σχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις και πολιτικές ερμηνείες
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή 100% δασμών σε ξένες ταινίες που προβάλλονται στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της κινηματογραφικής παραγωγής στο Χόλιγουντ ζήτημα εθνικής ασφάλειας
LIFO NEWSROOM