Σάνεν Ντόχερτι: «Άνθρωποι που δεν θέλω στην κηδεία μου»

Σάνεν Ντόχερτι: «Άνθρωποι που δεν θέλω στην κηδεία μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Για τις επιθυμίες της σχετικά με την κηδεία της μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι στο podcast «Let's Be Clear with Shannen Doherty». Η κάπως μακάβρια, ωστόσο απολύτως ειλικρινής και σε κάποια σημεία γεμάτη από μαύρο χιούμορ κουβέντας της ηθοποιού με τον καλυτερο της φίλο, Κρις Κορτάτσο, προκάλεσε αίσθηση.

Κι αυτό, γιατί η ηθοποιός εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει τις αλλεπάλληλες μεταστάσεις του καρκίνου με τον οποίο είχε διαγνωστεί και φαίνεται να διαχειρίζεται με μεγάλη διαύγεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο τέλος της.

«Δεν ξέρω αν κάποιος είναι πραγματικά καλός στις κηδείες, αλλά είμαι το κορίτσι που , κυριολεκτικά σπαράζει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε αρχικά η Σάνεν Ντόχερτι. Όπως είπε, η ίδια θα προτιμούσε η δική της κηδεία να είναι ένα χαρούμενο πάρτι, παρά μια ζοφερή τελετή, αλλά το κρίσιμο για εκείνη είναι τα άτομα που θα βρίσκονται εκεί και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύεται, όπως εξήγησε.  

Η απέχθεια της Ντόχερτι για έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου 

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν, αν και δεν τους θέλω εκεί», δήλωσε η Ντόχερτι. «Στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν τόσο ώστε να εμφανιστούν στην κηδεία μου», εξήγησε στη συνέχεια.

«Ωστόσο, θα το κάνουν γιατί είναι το πολιτικά ορθό πράγμα που θα πρέπει να κάνουν και γιατί δεν θα θέλουν να φανούν κακοί. Κάπως έτσι θα ήθελα να πάρω την πίεση που ίσως νιώθουν και επίσης θα ήθελα η κηδεία μου να είναι μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω ανθρώπους να κλαίνε ή ανθρώπους να λένε σιγά μεταξύ τους ‘’ευχαριστώ θεέ μου που πέθανε αυτή η σκ@@@''», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Όταν ρωτήθηκε για το ποιους θα ήθελε πραγματικά να βρίσκονται στη δική της κηδεία, η ηθοποιός απάντησε: «Όσο μικρότερη είναι η λίστα τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου δώσω μια λίστα με ποιους δεν θέλω γιατί αυτή θα είναι πάρα πολύ μακριά».

Η πρώτη φορά που η Ντόχερτι άρχισε να σκέφτεται το πώς θα ήθελε τη δική της κηδεία 

Η συζήτηση τότε πήγε βαθύτερα και η Ντόχερτι μίλησε πιο αναλυτικά για τους λόγους που δεν θέλει ορισμένοι άνθρωποι να βρεθούν σε αυτή την τελετή.  «Αναφέρομαι σε ανθρώπους που πραγματικά δεν με συμπαθούν. Απλά δεν θέλω αυτούς τους ανθρώπους εκεί και ξέρω ποιοι είναι», εξομολογήθηκε.

«Αποστρέφομαι την ψευτιά. Δεν αντέχω τους ανθρώπους που θέλουν ξαφνικά να προσποιούνται ότι βρήκαν τον Ιησού και λυπούνται τόσο και μετανοούν και δεν εννοούσαν τίποτα κακό από αυτό που είπαν για σένα, μπλα, μπλα, μπλα. Δεν το αντέχω αυτό. Λέω, "Όχι, όχι, όχι. Ξέρω ότι εξακολουθείς να είσαι ο ίδιος ασήμαντος άνθρωπος. Μην το κάνεις. Απλά μείνε μακριά μου. Είμαστε καλά. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι κακό για σένα, δεν χρειάζεται να πεις κάτι κακό για μένα, αλλά μπορούμε απλώς να αγνοούμε ο ένας τον άλλον», συνέχισε η Ντόχερτι.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η συζήτηση αυτή έρχεται τη στιγμή που η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού εδώ και 8 χρόνια, με την ασθένεια να  βρίσκεται στο 4ο στάδιο. Και φυσικά ήταν μία συζήτηση στην οποία αναφέρθηκε ακόμα και στην τύχη που θέλει να έχουν οι στάχτες της.  

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα», είπε σχετικά με το μέρος που θα ήθελε να αναπαυτεί, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να αποτεφρωθεί και οι στάχτες της να αναμειχθούν με αυτές του σκύλου της και του πατέρα της. Ο πατέρας της Ντόχερτι πέθανε το 2010 και τότε όπως είπε η ίδια ήταν η πρώτη φορά και άρχισε να σκέφτεται πώς θα ήθελε να είναι και η δική της κηδεία.

Με στοιχεία από People.com 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Στο ναδίρ της 2ης θητείας του το ποσοστό των Αμερικανών που εγκρίνουν την πολιτική του για τη μετανάστευση

Διεθνή / Τραμπ: Στο ναδίρ της 2ης θητείας του το ποσοστό των Αμερικανών που εγκρίνουν την πολιτική του για τη μετανάστευση

Μόλις το 28% του δείγματος σε δημοσκόπηση απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν οι συλλήψεις μεταναστών σε χώρους δουλειάς σε εφόδους των αρχών είναι κάτι «καλό για τη χώρα», ενώ το 54% διαφώνησε
LIFO NEWSROOM
Χαμένος παράδεισος: Η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια στην Ευρώπη

Περιβάλλον / Οι «χαμένοι παράδεισοι» της Ευρώπης: Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια μας

Η έντονη ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής κάνουν τους πιο περιζήτητους προορισμούς της ηπείρου, τόπους προς αποφυγή
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται επίθεση από υποστηρικτές του λόγω υποψιών ότι η κυβέρνησή του κρύβει λεπτομέρειες για τα εγκλήματα του Έπσταϊν για να προστατεύσει την πλούσια ελίτ — συμπεριλαμβανομένου του ίδιου
LIFO NEWSROOM
«Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Διεθνή / «Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Η πρώτη Παλαιστίνια ΥΠΕΞ, Βαρσέν Αγκχαμπεκιάν Σαχίν, μίλησε αποκλειστικά στο Euronews και κατήγγειλε αδράνεια της ΕΕ στη Γάζα - Υπόσχεται μεταρρυθμίσεις στην Παλαιστινιακή Αρχή
LIFO NEWSROOM
Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Διεθνή / Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Η κλιμάκωση στη νότια Συρία –με ταυτόχρονη εμπλοκή του Ισραήλ και πολιτική αστάθεια στην περιοχή της Σουέιντα– επαναφέρει το ζήτημα της εσωτερικής συνοχής στη Συρία
LIFO NEWSROOM