Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία για μία ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί. Νέα στρατηγική συνεργασία για μία ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας Facebook Twitter
0

Η Vodafone Ελλάδας και τα Public πραγματοποίησαν σήμερα τα εγκαίνια του Vodafone shop-in-shop στο κατάστημα Public Συντάγματος, προχωρώντας στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού τους για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι αγορών που θα ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες για τους καταναλωτές, με την εγγύηση δύο κορυφαίων εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές, δίνοντας του παράλληλα, ακόμα μεγαλύτερη αξία σε κάθε του αγορά. Συγκεκριμένα, οι πελάτες Vodafone και Public έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν συνδεσιμότητα σε όποια συσκευή αγοράζουν από τα Public με νέα συνδυαστικά προϊόντα και ειδικές προσφορές – για κινητή, σταθερή και τηλεόραση. Την ίδια στιγμή, οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν να εξαργυρώνουν τις επιδοτήσεις τους επιλέγοντας αγορές μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, home living και ψυχαγωγίας των καταστημάτων Public.

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί. Νέα στρατηγική συνεργασία για μία ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας Facebook Twitter

Σε ό,τι αφορά αγορές στη Vodafone προσφέρεται επιδότηση έως 300€ με την αγορά προγράμματος συμβολαίου κινητής Vodafone RED, την οποία οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν από τα Public. Ενώ στην καρτοκινητή  προσφέρονται ακόμα περισσότερα δεδομένα σε νέους συνδρομητές, προκειμένου να εξερευνήσουν την εμπειρία του CU. Αντίστοιχα, με απόκτηση Smart TV ή tablet από τα καταστήματα Public, οι πελάτες επωφελούνται από 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Vodafone TV Start (χωρίς δέσμευση συμβολαίου), ενώ με αγορά Smart TV και συμβόλαιο Vodafone TV προσφέρονται 3 δωρεάν πάγια.

Πέραν των προνομίων κατά την αγορά προϊόντων, η συνεργασία επιφυλάσσει αμφίδρομα οφέλη και στα προγράμματα επιβράβευσης πελατών, όπου οι πελάτες της Vodafone θα επωφελούνται από το πρόγραμμα του Public σε κορυφαίες κατηγορίες, και αντιστοίχως οι πελάτες του Public θα επιβραβεύονται για τις αγορές τους στα καταστήματα Vodafone.

Όσον αφορά στα επόμενα κοινά βήματα ανάπτυξης των δύο εταιριών, υπολογίζεται πως μέχρι τον Μάρτιο του 2024 θα λειτουργήσουν 10 καταστήματα Vodafone shop-in-shop σε καταστήματα Public καλύπτοντας, πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με μακροπρόθεσμο στόχο την λειτουργία 44 καταστημάτων σε 18 μήνες από σήμερα.

Σε αυτήν την πρώτη φάση της συνεργασίας, έμφαση θα δοθεί στα φυσικά καταστήματα και στις φυσικές πωλήσεις. Ωστόσο, οι δύο εταιρίες πρόκειται να αξιοποιήσουν την εκτεταμένη εμπειρία τους στο ψηφιακό περιβάλλον σχεδιάζοντας omnichannel ταξίδια αγορών, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να ξεκινάει σε ένα εκ των δύο websites και είτε να καταλήγει στο κατάστημα είτε να ολοκληρώνει την συνδυαστική του αγορά online.

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί. Νέα στρατηγική συνεργασία για μία ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας Facebook Twitter

O Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group, δήλωσε: «Σήμερα δύο αγαπημένοι προορισμοί συναντιούνται για να φέρουν μαζί μία νέα εποχή εμπειριών στους καταναλωτές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η συνεργασία που εγκαινιάζουμε επίσημα σήμερα, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία του Public και τη δέσμευσή μας: να καινοτομούμε διαρκώς με νέες συνεργασίες και πρωτοβουλίες που φέρνουν περισσότερα στους πελάτες μας. Με τη Vodafone ξεκινάμε ένα κοινό ταξίδι για να προσφέρουμε μαζί ξεχωριστές προτάσεις που συνδυάζουν τις ανάγκες των πελατών μας σε κινητή, σταθερή και τηλεόραση με τα ανάλογα προϊόντα: κινητά, laptop, τηλεοράσεις και διαμορφώνουν μία ενιαία εμπειρία».

Η Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ανακοίνωση που πραγματοποιήσαμε περίπου 3 μήνες πριν, αποκαλύπτεται σήμερα, ως μια νέα πραγματικότητα, για όλους τους καταναλωτές στο εμβληματικό κατάστημα του Public Συντάγματος. Ενισχύουμε το αποτύπωμα της αλυσίδας Vodafone μέσα από τη συνεργασία μας με τα Public, με τα οποία μοιραζόμαστε κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και στρατηγική σε ό,τι αφορά την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, αλλά και τα συμβατά, αλληλοτροφοδοτούμενα προϊόντα μας. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε μία νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας, στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να βρουν πλέον σε ένα σημείο όλα όσα χρειάζονται, και να επωφελούνται από μοναδικές προσφορές στην ευρεία γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν τα δύο brands».

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η McDonald’s γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα με νέο εστιατόριο στο The Mall Athens

Επιχειρείν / Η McDonald’s γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα με νέο εστιατόριο στο The Mall Athens

Ένα από τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα εστιατόρια McDonald’s στην Ευρώπη ανοίγει στην Αθήνα, με την Premier Capital Hellas να επενδύει €1,4 εκατ. και να δημιουργεί 60 νέες θέσεις εργασίας.
THE LIFO TEAM
Η εκδήλωση του Think Tank SYNERGIA για τον γεωπολιτικό και ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Επιχειρείν / Η εκδήλωση του Think Tank SYNERGIA για τον γεωπολιτικό και ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον φοιτητών, νέων επιστημόνων, ερευνητών, επαγγελματιών και πολιτών που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς εξελίξεις, τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας σε μια περίοδο συνεχών εντάσεων στο διεθνές περιβάλλον.
THE LIFO TEAM
Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Επιχειρείν / Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Η Γενική Γραμματέας ΕΣΠΑ εξηγεί πώς το ΕΣΠΑ 2021–2027 επηρεάζει ήδη άμεσα την καθημερινότητά μας, από τη στέγαση και την εργασία μέχρι τις ευκαιρίες για τους νέους και την ανάπτυξη της χώρας.
THE LIFO TEAM
«Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Επιχειρείν / «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας για τον πιο συχνά εμφανιζόμενο τύπο καρκίνου στον άνθρωπο, τον καρκίνο του δέρματος.
THE LIFO TEAM
Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Επιχειρείν / Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Με το Lidl House Αthens, η Lidl Ελλάς δημιουργεί ένα οικοσύστημα που αναβαθμίζει τον διατροφικό πολιτισμό του τόπου ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο για το ευ ζην με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές.
THE LIFO TEAM
Η Philip Morris International ανανεώνει την αδειοδότηση του IQOS από τον FDA

Επιχειρείν / Η Philip Morris International ανανεώνει την αδειοδότηση του IQOS από τον FDA

Πρωτοπόρος στα εναλλακτικά προϊόντα καπνού χωρίς καύση, η Philip Morris International είναι η μόνη εταιρεία που έχει λάβει εγκρίσεις προϊόντων καπνού διαφοροποιημένου κινδύνου για προϊόντα θερμαινόμενου καπνού.
THE LIFO TEAM