«Στον παραμυθένιο κόσμο του Internet… θέλουμε να λείπει ο κακός»

«Στον παραμυθένιο κόσμο του Internet… θέλουμε να λείπει ο κακός» Facebook Twitter
0

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012, ο ΟΤΕ και η COSMOTE ξεκινούν μια νέα ενημερωτική εκστρατεία, ενισχύοντας τις δράσεις που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια για την αποτελεσματική ενημέρωση του κοινού σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών. Με το μήνυμα «Στον παραμυθένιο κόσμο του Internet… θέλουμε να λείπει ο κακός» οι δύο εταιρείες ενημερώνουν τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Σε ειδική εκδήλωση ο ΟΤΕ και η COSMOTE καλούν όλες τις ηλικιακές ομάδες παιδιά, εφήβους, ενήλικες, γονείς την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στο the Mall Athens να ενημερωθούν για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, τους πιθανούς κινδύνους, αλλά και τον εθισμό των νέων. Η δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία με φορείς του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, που τελεί υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Δράση Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης Saferinternet.gr» και  Γραμμή Βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 800 11 800 15» που διαχειρίζεται η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», εκπρόσωποι των οποίων θα είναι εκεί για να απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, επιπλέον, θα συμμετάσχουν τόσο στην ενημερωτική ημερίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και της Δράσης και Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης Saferinternet.gr, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, όσο και στο 1ο συνέδριο που διοργανώνει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΤΕ-COSMOTE, κ. Ντέπη Τζιμέα με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012, δήλωσε: «Τα παιδιά μας έχουν δημιουργήσει και ζουν σε έναν καινούργιο κόσμο, στον οποίο εμείς δεν επιτρέπεται να είμαστε θεατές. Σε κάποιες περιπτώσεις, η δική μας άγνοια ή τεχνοφοβία, τα αφήνει να μπαίνουν σε έναν κόσμο ενηλίκων και να αποχωρίζονται την παιδικότητά τους, πολύ νωρίτερα από ότι θα έπρεπε. Αναγνωρίζοντας το ρόλο μας ως εταιρείες που κινούνται στην αιχμή της τεχνολογίας και ως υπεύθυνοι κοινωνικοί εταίροι, ΟΤΕ και COSMOTE έχουμε αναπτύξει προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών ενημέρωσης με την πεποίθηση ότι η πρόληψη και η γνώση μπορεί να διασφαλίσουν την ορθή χρήση των νέων τεχνολογιών».

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM