H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας χάρισαν ένα μοναδικό μουσικό καλοκαίρι

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό /συναρπαστικό μουσικό καλοκαίρι! Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

 

Μουσική, συναισθήματα, χρώματα, παρέες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις και το πιο απολαυστικό αναψυκτικό, δημιούργησαν ένα συναρπαστικό σκηνικό για μια σειρά από μοναδικές βραδιές σε όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί διαχρονικά έμπνευση και κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία ξεχωριστών εμπειριών που μας φέρνουν όλους ακόμα πιο κοντά.

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό /συναρπαστικό μουσικό καλοκαίρι! Facebook Twitter

Φέτος λοιπόν, η Coca-Cola στήριξε την καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού και έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμου να νιώσουν τον παλμό και να ζήσουν το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι, σιγοτραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το Elpida Tour, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, ταξίδεψε στις μεγαλύτερες πόλεις και νησιά της Ελλάδας και την Κύπρο, και μας ένωσε όλους, με τη δύναμη που μόνο η μουσική μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό /συναρπαστικό μουσικό καλοκαίρι! Facebook Twitter

Προτελευταίος σταθμός του Elpida Tour By Coca-Cola είναι η πολυαναμενόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού, που επαναλειτουργεί μετά από χρόνια και θα μας υποδεχτεί σε μια συναυλία που θα μιλήσει στην καρδιά μας. Μάλιστα η συγκεκριμένη συναυλία έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας, καθώς η Coca-Cola στην Ελλάδα θα διαθέσει για την άμεση ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν πληγεί  από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τη συναυλία.

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό /συναρπαστικό μουσικό καλοκαίρι! Facebook Twitter

Ο τελευταίος σταθμός του φετινού Elpida Tour By Coca- Cola είναι η πόλη της Βέροιας, στις 23 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας μια μοναδική διαδρομή και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, παρέα πάντα με μια απολαυστική Coca-Cola.

Μείνετε συντονισμένοι στο @cocacolagreece και στο Coca-Cola App για όλα τα νέα γύρω από το Elpida Tour by Coca-Cola. 

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM