Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: «Τέλος» στη δικαστική διαμάχη των 350 εκατ.$- Τι συμφώνησαν

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: «Τέλος» στη δικαστική διαμάχη των 350 εκατ.$- Τι συμφώνησαν Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Αν και το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ δεν υπήρξε ποτέ «βελούδινο», εν τέλει αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τη τελευταία διαμάχη που αφορά 350 εκατ. δολάρια. 

Όλα ξεκινούν πριν από περίπου 15 μέρες, όταν η Nouvel, μια εταιρεία μέσω της οποίας η Αντζελίνα Τζολί κατείχε προηγουμένως μερίδιο στο γαλλικό οινοποιείο που είχε αποκτήσει από κοινού με τον Μπραντ Πιτ, ανέφερε σε έγγραφα που κατέθεσε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, ότι της οφείλονται περισσότερα από 350 εκατ. δολάρια από τον πρώην συζυγό της και τους συνεργάτες του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο αποδεικνύουν πως οι δύο πλευρές έχουν διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά. Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε μάλιστα, πρόθυμη να συμμετάσχει σε μία διάσκεψη με τον πρώην σύζυγό της, με σκοπό να διευθετηθεί η κατάσταση.

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Ο γάμος στο οινοποιείο και η κόντρα για το κτήμα

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το Chateau Miraval, ένα κτήμα 1.300 στρεμμάτων στη νότια Γαλλία, το 2008.

Το 2013 δημιούργησαν εκεί ένα οινοποιείο με την οικογένεια Perrin, κορυφαίους παραγωγούς βιολογικού κρασιού. Το ζευγάρι μάλιστα παντρεύτηκε στο κτήμα το 2014. Το αρχοντικό των 35 δωματίων περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, σιντριβάνια, υδραγωγεία, λίμνη, παρεκκλήσι και αμπελώνα. 

Η επιχείρηση σημείωσε αμέσως κέρδη, ενώ το 2022 αυτά εκτοξεύτηκαν στα 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, το 2016, μετά από ένα περιστατικό μεταξύ του Μπραντ Πιτ, της Αντζελίνα Τζολί και των παιδιών τους σε ένα αεροπορικό ταξίδι από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια, η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Από τότε υπάρχουν διαφωνίες τόσο για την επιμέλεια των παιδιών, όσο και για την περιουσία τους. Το 2022 ο Πιτ ξεκίνησε νομικές ενέργειες εναντίον της Τζολί επειδή πούλησε το μερίδιό της στο Chateau Miravel στον Ρώσο ολιγάρχη Σέφλερ. Ήλπιζε να το εξαγοράσει ο ίδιος και τώρα επιδιώκει να ακυρωθεί η πώληση. 

Οι δικηγόροι του Nouvel ισχυρίζονται πως ο Μπραντ Πιτ έχει «επινοήσει ένα μέχρι στιγμής, επιτυχημένο σχέδιο για την κατάληψη του de facto ελέγχου του Chateau Miraval». Δεν είναι σίγουρο ότι εν τέλει η σκέψη να τα βρουν εξωδικαστικά, σημαίνει απαραίτητα «λευκός καπνός» στην πολυτάραχη σκέψη τους. 

Με πληροφορίες από Daily Mail


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM