ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023: Μια συναρπαστική ξενάγηση στον κόσμο του Art & Design

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023 Facebook Twitter
0

Η ετήσια, καθιερωμένη γιορτή του ΑΚΤΟ έρχεται, και φέτος, να ξεναγήσει το ευρύ κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται: 

Thessaloniki Campus - Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 18:00 

Στο Art & Design Show παρουσιάζονται έργα: 

Graphic Design / Interior Design / Fashion Design / Animation / Product Design  

Athens Campus - Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 18:00  

Στο Art & Design Show παρουσιάζονται έργα: 

Graphic Design / Interior Design / Comics Cartoon / Fashion Design / Animation / Fine Art / Product Design / Photography / Game Design 

Παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design και καταλαμβάνοντας συνολική έκταση 7.500τ.μ., το Art & Design Show 2023 αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα σπουδαστική έκθεση Art & Design. Περιλαμβάνει δημιουργίες σπουδαστών & σπουδαστριών όλων των προγραμμάτων σπουδών, τα οποία εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.  

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023 Facebook Twitter

Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.  

Η έκθεση Αrt & Design Show 2023 δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design, να συναντηθεί με καθηγητές, σπουδαστές και τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας ΑΚΤΟ και να πάρει μια “γεύση” για την εμπειρία να (σπουδά)ζεις σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς! 

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023 Facebook Twitter

Μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει party, με art & design διάθεση, dj set και drinks.

Είσοδος Ελεύθερη. 

Διάρκεια έκθεσης έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία:  2310221231 (Θεσσαλονίκη), 2105230130 (Αθήνα)  


AKTO Art & Design College | akto.gr |
[email protected] 

Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου | Τ. 2310.221.231) 

Αθήνα (Ευελπίδων 11Α | Τ. 2105230130)  

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM