Επιστρέφει στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο Ιωάννης Σαρμάς

Επιστρέφει στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο Ιωάννης Σαρμάς Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Επιστρέφει στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Ιωάννης Σαρμάς, αμέσως μετά την παράδοση των καθηκόντων του στον Κυριάκο Μητσοτάκη έφτασε στο γραφείο του το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από συνεργάτες του κι εργαζόμενους.

Ο Ιωάννης Σαρμάς θα παραμείνει στη θέση του μέχρι και τον Νοέμβριο οπότε και θα αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Νωρίτερα, υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, ο Ιωάννης Σαρμάς του ευχήθηκε να υπηρετεί «τη γενική ευημερία του ελληνικού λαού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να έχει την πιο αποδοτική δουλειά για την πατρίδα».

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM