Εκλογές 2023- Κρήτη: Πήγαν να ψηφίσουν και «κλειδωθήκαν» σε εκλογικό τμήμα

Εκλογές 2023: Ψηφοφόροι «κλειδωθήκαν» σε εκλογικό τμήμα στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτ.: Cretalive
0

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η ψηφοφορία σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς κάποιοι που πήγαν να ψηφίσουν για τις εκλογές 2023, εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να φύγουν. 

Σύμφωνα με το Cretalive, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες ψηφοφόρων των εκλογών, κάποιοι από όσους βρέθηκαν σε εκλογικά τμήματα που φιλοξενούνταν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στο Ηράκλειο, αφού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, όταν επιχείρησαν να αποχωρήσουν δυσκολεύτηκαν.

Η εξωτερική καγκελόπορτα του σχολείου ήταν κλειστή και κλειδωμένη, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να βγουν. 

Στους εγκλωβισμένους ψηφοφόρους δημιουργήθηκε αναστάτωση, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που επέλεξαν να πηδήξουν από τα κάγκελα για να βγουν από το σχολείο. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ MAESTRO

It's Viral / Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου είπε "γιατί βρε αγόρι μου το είδαμε αυτό;"»

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουμε να αφηγηθούμε με την ιστορία των δύο αγοριών, είναι αυτό που απλά συμβαίνει στη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM