Εκλογές 2023- Κρήτη: Πήγαν να ψηφίσουν και «κλειδωθήκαν» σε εκλογικό τμήμα

Εκλογές 2023: Ψηφοφόροι «κλειδωθήκαν» σε εκλογικό τμήμα στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτ.: Cretalive
0

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η ψηφοφορία σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς κάποιοι που πήγαν να ψηφίσουν για τις εκλογές 2023, εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να φύγουν. 

Σύμφωνα με το Cretalive, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες ψηφοφόρων των εκλογών, κάποιοι από όσους βρέθηκαν σε εκλογικά τμήματα που φιλοξενούνταν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στο Ηράκλειο, αφού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, όταν επιχείρησαν να αποχωρήσουν δυσκολεύτηκαν.

Η εξωτερική καγκελόπορτα του σχολείου ήταν κλειστή και κλειδωμένη, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να βγουν. 

Στους εγκλωβισμένους ψηφοφόρους δημιουργήθηκε αναστάτωση, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που επέλεξαν να πηδήξουν από τα κάγκελα για να βγουν από το σχολείο. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση του Έλληνα κομμωτή που επιμελήθηκε το λουκ της για τον γάμο του Μπέζος

It's Viral / Κιμ Καρντάσιαν: Ο Έλληνας που επιμελήθηκε το λουκ της στην Βενετία για τον γάμο του Μπέζος

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Δημήτρης Γιαννέτος από την προετοιμασία της Καρντάσιαν για το δείπνο καλωσορίσματος του Μπέζος και Σάντσεζ στη Βενετία ενόψει του γάμου τους
THE LIFO TEAM
CANCER

Ζώδια / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/06/2025)

Ο Ήλιος, η Νέα Σελήνη και ο Δίας θα βρίσκονται σε τροχιά μαζί, καθιστώντας αυτήν τη Νέα Σελήνη τόσο τυχερή για εσάς που οι ευκαιρίες, τα νέα και τα γεγονότα που θα προκύψουν μπορεί να σας κόψουν την ανάσα.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ