Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει»

Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή Konilo Talks και υποστήριξε πως έχει πάει με αρσενικούς, αλλά όχι με άνδρες.

«Έχω ερωτευτεί άνδρες με την έννοια την πλατωνική κι έχω υπηρετήσει τις γυναίκες, σαν service σαν οντότητα, περισσότερο από ό,τι οι άνδρες τους», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και συμπέρανε πως «Άρα είμαι no gender».

Συμπλήρωσε πως «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει. Ό,τι με ανάβει, αλλά δεν με ανάβει μόνο από τη μέση και κάτω. Ό,τι με ανάβει από τη μέση και πάνω, είναι πιο σημαντικό».

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για την περίοδο που ήταν φυλακή. «Στη φυλακή όταν μπήκα ήταν πολύ σκληρά, μετά ήταν όλα καλά έκανα τη διατροφή, τις γυμναστικές μου» είπε.

«Ούτε μαγκιές χρειάζονται ούτε τίποτα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς και διευκρίνισε ότι δεν ήταν σε φυλακή αποκλειστικά για οικονομικά εγκλήματα.

«Στο ίδιο κελί είχαμε έναν που είχε σκοτώσει αλλά είχε κατακλέψει και το κράτος» είπε μεταξύ άλλων για την περίοδο που πέρασε στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς.

«Καθόλου δεν φοβήθηκα. Αυτό που φοβάμαι είναι αυτούς τους ύπουλους ανθρώπους που κυβερνούν. Αυτοί που ήταν εκεί μέσα δεν τους φοβάμαι καθόλου, ξεκαθάρισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πρόσθεσε δε, μεταξύ άλλων ότι η πτέρυγα που ήταν η VIP ήταν αρκετά σκληρή.

 
It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

It's Viral / Χρυσές Σφαίρες 2026: «Λίο, συγγνώμη, είναι φτηνό» - Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

Με καυστικό χιούμορ, ατάκες χωρίς φίλτρο και «στόχο» σχεδόν κάθε μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, η Nikki Glaser άνοιξε τις Χρυσές Σφαίρες με έναν εναρκτήριο μονόλογο που συζητήθηκε όσο λίγες στιγμές της 83ης τελετής
THE LIFO TEAM