ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Συνατσάκη για εγκυμοσύνη: Συνέβη από χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία

Συνατσάκη για εγκυμοσύνη: Συνέβη από χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία Facebook Twitter
0

Η εγκυμοσύνη είναι κάτι που ήρθε από μεγάλη επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία, εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη

Διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια και influencer μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για τη σημασία του ελέγχου υπογονιμότητας, αλλά και για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή. 

«Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή «Ελένη», στο Mega. 

«Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας πάρα πολύ ομαλός δρόμος, θα πρέπει κάνουμε κάποια πράγματα, να βοηθήσουμε ή να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα, που λύθηκαν με τον γιατρό», δήλωσε. 

«Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 35 και τα 40 σου και έχεις δίκιο να μην το έχεις. Αλλά, όπως πας και κάνεις εξετάσεις αίματος, δες και αυτό το κομμάτι», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει. 

Η influencer ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος όταν βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είχα αυτή τη δυσκολία, που δεν την ήξερα. Δεν είχα φίλες που είχαν δυσκολίες με εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Σας έβλεπα εδώ την Λάουρα Νάργες και δεν είχα κλείσει τον τρίτο μήνα και έλεγα “γιατί δεν λέμε ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή στην αρχή της εγκυμοσύνης;”», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι σχεδόν τέσσερις μήνες είχε γαστρεντερίτιδα. 

Ερωτηθείσα τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην απόφαση να αποκτήσει παιδί, απάντησε ότι αυτό ξεκάθαρα είχε σχέση με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. 

«Δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε “θα το κάνω μόνη μου”, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω καταλαβαίνω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλο, είναι πολύ δύσκολο. Είδα στα μάτια του, στον τρόπο του, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ έτοιμος, διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει», τόνισε. 

Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για το γεγονός ότι τώρα απαντά λιγότερο στα μηνύματα που δέχεται στα social media. 

«Τώρα το κάνω λιγότερο, επειδή ο κόσμος έχει πολύ τη διάθεση να με προστατέψει, να πει τη δική του εμπειρία, μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφερες σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται και το μωρό, και άπαξ κι αν είναι υγιές, σου λένε “ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, κοίτα τώρα πως είναι το παιδί”. Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια, μπράβο, είσαι δυνατή. Για αυτό σε πιάνει να το μοιραστείς, αλλά εγώ δεν μπορώ να το ακούω τώρα», εξήγησε. 

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ