Η διαδραστική, συναρπαστική έκθεση τεχνολογίας "Thanks to Tech" της Κωτσόβολος έρχεται στο The Mall Athens!

Η διαδραστική, συναρπαστική έκθεση τεχνολογίας "Thanks to Tech" της Κωτσόβολος έρχεται στο The Mall Athens! Facebook Twitter
0

Πάνω από 200 συσκευές από το μέλλον «εισβάλλουν» στην καθημερινότητα και τη μεταφέρουν σε εντελώς διαφορετική διάσταση που θα εκπλήξει!

Η κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος προσκαλεί για τρίτη χρονιά το κοινό σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον που θα «εξελίξει τις αισθήσεις» στον 4ο όροφο του The Mall Athens! Σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών να τις ανακαλύψουν, αλλά και πλούσιες διαδράσεις θα ενισχύσουν την εμπειρία τους από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018.


Πάνω από 200 τεχνολογικά επιτεύγματα περιμένουν τους επισκέπτες για να διαδράσουν μαζί τους, ενώ 50 από αυτά δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά! Όσοι δεν έχουν περιέργεια να δουν πως η ευκρίνεια των τηλεοράσεων έχει αγγίξει πια τα 8Κ, σίγουρα δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι με την διπλής όψης 55΄οθόνη, αλλά και τα αδιάβροχα ηχεία που αψηφούν τη βαρύτητα, καθώς σε λειτουργία καταφέρνουν να αιωρούνται!

Η διαδραστική, συναρπαστική έκθεση τεχνολογίας "Thanks to Tech" της Κωτσόβολος έρχεται στο The Mall Athens! Facebook Twitter

Οι λάτρεις των ποδηλάτων θα ανακαλύψουν ένα νέο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη, αλλά θα γνωρίσουν και ένα μοναδικό ρολόι που αλλάζει στιγμιαία το στυλ του. Ένα ρομπότ μπαίνει στη ζωή μας και μας επιτρέπει να παίξουμε μαζί του, προγραμματίζοντάς το, χωρίς να γράψουμε κώδικα, ενώ με το κατάλληλο σύστημα μπορούμε να γίνουμε Star Wars ήρωες σε απόλυτες μονομαχίες.

Η τεχνολογία και η ψυχαγωγία συνδυάζονται άριστα και στις οικιακές συσκευές, καθώς ειδικοί «βοηθοί» μάς υποστηρίζουν για να βρούμε την καλύτερη συνταγή, να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο, αλλά και να εντοπίσουμε τη φρεσκάδα των τροφίμων μας, ενώ ακούμε μουσική από το ψυγείο, ναι... από το ψυγείο μας! Η υποστήριξη έρχεται και στην πλύση με τον αναλυτή υφασμάτων και λεκέδων, που προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείψει και από την οικολογία, καθώς ένας κήπος εσωτερικού χώρου μας βοηθά να καλλιεργήσουμε μέσα στο σπίτι μας τα μυρωδικά μας, όποια εποχή τα χρειαστούμε με τρόπο ωφέλιμο προς το περιβάλλον και την υγεία μας.


Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διαδραστικές εκδηλώσεις θα φέρουν τον επισκέπτη λίγο πιο κοντά σε μία διαφορετική διάσταση... αυτή της τεχνολογίας. Ένα 360ο σημείο φωτογράφισης χαρίζει την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε το μέλλον και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας, ενώ οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν τις ζωγραφιές τους σε ψηφιακό περιβάλλον. Οκτώ μοναδικά VR συστήματα περιμένουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την εικονική πραγματικότητα. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ένα silent party σας προσκαλεί να «ακούσετε» τη μουσική του και να ταξιδέψετε στις νότες του... χωρίς να σας καταλάβει κανείς!


Είσοδος ελεύθερη
Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης: 09-18.11.2018
Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00
Δευτέρα – Πέμπτη 18:00 – 21:00


Διαδράσεις:
-Σημείο 360° φωτογράφισης: Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00
-Silent Party: Παρασκευή – Κυριακή 17:00-21:00
-Ζωγραφική για μικρά παιδιά: Δευτέρα – Πέμπτη 18:00-21:00 & Παρασκευή - Κυριακή 11:00-22:00.


Μάθετε περισσότερα για το #ThanksToTech στο www.kotsovolos.gr 

#Kotsovolos

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Good Living / 5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Η ιδέα σου αξίζει να βρει το έδαφος που θα την κάνει να ανθήσει. Ο 16ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας σου δίνει ακριβώς αυτή την ευκαιρία.
THE LIFO TEAM
The Journey of Energy: Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΔΕΗ στη ΔΕΘ ενώνει τεχνολογία, θέαμα και ενέργεια

Good Living / The Journey of Energy: Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΔΕΗ στη ΔΕΘ ενώνει τεχνολογία, θέαμα και ενέργεια

Μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και θεάματος με επίκεντρο την ενέργεια στην 89η ΔΕΘ με καθημερινές προβολές ανά μισή ώρα από τις 16:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00.
THE LIFO TEAM
gk,

Good Living / Δήμητρα Δασκαλάκη: Ο καλύτερος εργοδότης είναι αυτός που δεν σταματά ποτέ να προσπαθεί να γίνει καλύτερος

Η Δήµητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της METRO ΑΕΒΕ, µιλά στη Lifo για το πώς ένας από τους µεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα, µε περισσότερους από 11.000 εργαζοµένους, κερδίζει παράλληλα και τον τίτλο Top Employer 2025.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ