Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators

tomorrowland Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Μετά από μία διετή παύση, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής dance μουσικής του κόσμου επέστρεψε στο Βέλγιο, στην πιο ιδιαίτερη μορφή του. Για πρώτη φορά, το Tomorrowland πραγματοποιήθηκε σε τρία Παρασκευοσαββατοκύριακα, αντί για δύο, με δεκάδες stages και lineup με κορυφαία ονόματα των EDM, house, techno, hardstyle, drum and bass, trance και πολλών άλλων ειδών. Ήταν λοιπόν αδύνατο να λείπει το Vuse που, με 8 δημοφιλείς Έλληνες και το ePod 2, το προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία του, έγινε ένα με το κοινό, μεταδίδοντας live τα highlights και τον παλμό της διοργάνωσης.

Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators Facebook Twitter

Οι Κάτια Ταραμπάνκο, Ηλίας Μπόγδανος, Natasha Kay, Σοφιάνα Σπίνουλα, Nikko, Φωτεινή Τράκα, Σωτήρης Μπούγας και Άγγελος Χατζηκυριάκος ήταν εκεί, μας μετέφεραν στο Tomorrowland και, μέσα από τη ματιά τους, νιώσαμε τα ξεχωριστά vibes του. Έντονα χρώματα, δυνατή μουσική, ενθουσιασμός και ένα μεγάλο πλήθος, ενωμένο, να χορεύει στον ρυθμό - με σλόγκαν «Live today, love tomorrow, unite forever», όλοι τους βίωσαν μία μοναδική εμπειρία και τη μοιράστηκαν μαζί μας στα social media μέσω του ηλεκτρονικού τσιγάρου Vuse και @vusegreece

Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators Facebook Twitter
Nikko/Instagram @nikkosunset

Ήταν σαν να βρεθήκαμε κι εμείς στο τριήμερο πάρτι. Την ημέρα, όλα ήταν πιο ήσυχα – το κοινό φωτογραφιζόταν μπροστά στη γιγάντια ρόδα, απολάμβανε τη μουσική ενώ καθόταν στο γρασίδι και προετοιμαζόταν για το βράδυ. Τότε ήταν που η ένταση κορυφωνόταν, με τα πυροτεχνήματα, τα λαμπερά outfits, τη διάθεση όλων να ζήσουν την κάθε στιγμή. 

Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators Facebook Twitter
Ηλίας Μπόγδανος/Instagram @iliasbogdanos

Η ξεκούραση ήταν ελάχιστη, όμως οι καλλιτέχνες έκαναν την κάθε μέρα μοναδικοί και όλοι ετοιμάζονταν με την ίδια αισιοδοξία, την ίδια όρεξη να μην αφήσουν λεπτό ανεκμετάλλευτο. 

Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators Facebook Twitter
Σωτήρης Μπόυγας/Instagram @sotirisbougas

Χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια μέχρι να γυρίσουμε στην «κανονικότητα» των φεστιβάλ και των live εμφανίσεων, όμως η αρχή έγινε. Και φέτος, η Μέκκα των φαν της ηλεκτρονικής μουσικής, μας περίμενε όλους. Έχοντας φιλοξενήσει στα stages της κορυφαία ονόματα, ανάμεσά τους οι Chainsmokers, Carl Cox, Amelie Lens, Martin Garrix, Armin van Buuren και Tiësto, δε θα μπορούσε παρά να διοργανώσει κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό για τη φετινή δυναμική επιστροφή.

Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators Facebook Twitter
Natasha Kay/Instagram @itsnatashakay

Όσοι δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε live, από την οθόνη του κινητού μας, όλα όσα συνέβησαν στην exclusive αυτή εμπειρία, μέσω του @vusegreece. Παράλληλα, το περιεχόμενο των creators μας μετέφερε με ξεχωριστό τρόπο στο Βέλγιο, κάνοντάς μας να αισθανθούμε πως ήμασταν εκεί. 

Το Tomorrowland 2022 μέσα από τα μάτια 8 Ελλήνων creators Facebook Twitter
Κάτια Ταραμπάνκο/Instagram @kweenkatyatar

Για να πάρουμε μία ακόμη πιο γεμάτη γεύση από το event, δεν έχουμε παρά να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα του Vuse. Εκεί, θα ανακαλύψουμε τι βίωσαν φέτος χιλιάδες φαν της electro μουσικής και θα πεισθούμε να κλείσουμε τα εισιτήριά μας από τώρα, για το Tomorrowland 2023.

#vusechargebeyond #ePod2 #experiencevuse #inspiration #music #άτμισμα #vaping #natashakay #nikko #iliasbogdanos #sofianaspinoula #katiatarabanko

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Αθηνών επιστρέφει με μεγάλο χορηγό τη Nova για ακόμη μία χρονιά

Good Living / 31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Αθηνών επιστρέφει με μεγάλο χορηγό τη Nova για ακόμη μία χρονιά

Με μεγάλους καλεσμένους τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις και Νιλ Τζόρνταν και πανελλήνιες πρεμιέρες ταινιών όπως η «Boυγονία» του Γιώργου Λάνθιμου, το «Καμία Άλλη Επιλογή» του Παρκ Τσαν-Γουκ και το «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, ο αγαπημένος θεσμός των Αθηναίων σινεφίλ επιστρέφει από 1-12 Οκτωβρίου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πρωτοβουλία Cycladic Identity: 8 νέα προγράμματα σε οκτώ νησιά των Κυκλάδων & δύο διακυκλαδικά

Good Living / Πρωτοβουλία Cycladic Identity: 8 νέα προγράμματα σε οκτώ νησιά των Κυκλάδων & δύο διακυκλαδικά

Η Πρωτοβουλία Cycladic Identity ξεκίνησε από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το 2023 και στοχεύει στη διατήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη της μοναδικής πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς των Κυκλάδων.
THE LIFO TEAM