Project “Skyline”: Dimand και Premia Properties οι προτιμητέοι επενδυτές

Project “Skyline”: Dimand και Premia Properties οι προτιμητέοι επενδυτές Facebook Twitter
0

Η DIMAND Α.Ε. και η Premia Properties A.E.E.A.Π. από κοινού ενημερώνουν το επενδυτικό κοινό ότι το επενδυτικό  σχήμα «Dimand  –  Premia Properties» αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενήργησε η Alpha Bank για την επιλογή  στρατηγικού επενδυτή για το Project Skyline.

Το Project Skyline είναι ένα επενδυτικό όχημα της Alpha Bank το οποίο περιλαμβάνει χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητων ακινήτων διαφόρων χρήσεων με σημαντική  συγκέντρωση στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα της χώρας (το «Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων»).

Ενδεικτικά στο Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων περιλαμβάνονται αυτοτελή εμπορικά ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Φιλελλήνων (Πλατεία Συντάγματος), επί της οδού Σταδίου (Πλατεία  Κοραή),  στη  συμβολή των οδών Σοφοκλέους και  Αιόλου κ.α.,  καθώς και χαρτοφυλάκιο 205 κατοικιών και διαμερισμάτων. Ο Επενδυτής  και η  Alpha  Bank  θα  ξεκινήσουν  διαπραγματεύσεις με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας εντός του τρίτου τριμήνου του 2022. Οι εταιρείες Dimand και Premia Properties θα προβούν στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος. 

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε χρόνια GRIPP-SNF: Απολογισμός και επόμενα βήματα του προγράμματος

Επιχειρείν / Πέντε χρόνια GRIPP-SNF: Απολογισμός και επόμενα βήματα του προγράμματος

Ολοκληρώθηκε η πιλοτική φάση του Πανελλήνιου Προγράμματος για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής (GRIPP-SNF), που υλοποιήθηκε με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), καταγράφοντας σημαντική μείωση των νοσοκομειακών λοιμώξεων.
THE LIFO TEAM
DIMAND: Παρουσίαση του Masterplan για την ανάπλαση της ιστορικής ζυθοποιίας ΦΙΞ, με την υπογραφή των Foster + Partners 

Επιχειρείν / DIMAND: Παρουσίαση του Masterplan για την ανάπλαση της ιστορικής ζυθοποιίας ΦΙΞ, με την υπογραφή των Foster + Partners 

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανάμεσα στους οποίους στελέχη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς της πόλης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και του Τύπου.
THE LIFO TEAM