Don’t Worry Darling : Ο Χάρι Στάιλς και η Φλόρενς Πιου σε ένα σέξι θρίλερ

Don’t Worry Darling Facebook Twitter
Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Φλόρενς Πιου και ο Χάρι Στάιλς στους ρόλους ενός ανδρόγυνου που μετακομίζει σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών.
0

Με το «Booksmart», το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, η Ολίβια Γουάιλντ έδωσε ένα θηλυκό twist στο ανδροκατούμενο είδος της εφηβικής σεξοκωμωδίας, επιδεικνύοντας, μάλιστα, και εντυπωσιακές αρετές τόσο στον χρονισμό της κωμωδίας όσο και στην ενορχήστρωση της δράσης.

Η συμπαθέστατη και ταλαντούχα σταρ επιστρέφει πίσω από τις κάμερες με ένα ακόμα πιο φιλόδοξο project με τίτλο «Don’t Worry Darling».

Η δράση του φιλμ τοποθετείται στην καρδιά των ‘50s και αναζητά τον κρυμμένο τρόμο των αμερικανικών προαστίων – σταθερή πηγή έμπνευσης για τους Αμερικανούς κινηματογραφιστές.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Φλόρενς Πιου και ο Χάρι Στάιλς στους ρόλους ενός ανδρόγυνου που μετακομίζει σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, όπου διαμένουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας που διαχειρίζεται ένα άκρως απόρρητο project. Τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει, κάτι εφιαλτικό μοιάζει να κρύβεται, όπως υποδεικνύει και το ιδιαίτερα «γαργαλιστικό» trailer που υπόσχεται μια σειρά από εφιαλτικές εικόνες. Υπόσχεται επίσης και σεξ.

Ήδη έχει ανάψει η συζήτηση στα social media για ένα στιγμιότυπο αιδοιολειχίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, με τη Γουάιλντ να αναφέρεται σε δηλώσεις της στο σινεμά του Έντριαν Λάιν και να αναρωτιέται πού πήγε το σεξ στις οθόνες μας σήμερα. Ας ελπίσουμε να μας το φέρει εκείνη πίσω, ένας Θεός ξέρει πόσο το χρειαζόμαστε στους ερωτικά αφυδατωμένους, υπερηρωικούς κινηματογραφικούς καιρούς μας.  

Στο πλευρό των Πιου και Στάιλς συμπρωταγωνιστούν η σκηνοθέτις, ο Κρις Πάιν, η Τζέμα Τσαν, ο Νικ Κρολ και η πρωθιέρεια του μπουρλεσκ Ντίτα Φον Τιζ. Η ταινία αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου, εκτός απρόοπτου θα την δούμε την ίδια περίοδο και στις εγχώριες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM