Ο Ντάνιελ Κρεγκ απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έκλεισε την εβδομάδα της πρεμιέρας της τελευταίας του εμφάνισης ως Τζέιμς Μποντ λαμβάνοντας το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Έγινε έτσι η 2.704η διασημότητα που τιμήθηκε με ένα αστέρι στη λεωφόρο Χόλιγουντ 7007.

Μόλις λίγα μέτρα μακριά είναι το αστέρι του προκατόχου του ως Μποντ, σερ Ρότζερ Μουρ.

Ο Κρεγκ, που υποδύθηκε τον Βρετανό πράκτορα από το 2006, είπε λίγο πριν την απονομή ότι ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τους παραγωγούς του Μποντ, Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον συμπρωταγωνιστή του Ράμι Μάλεκ, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μίλησαν για αυτόν. 

«Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα λόγια. Ευχαριστώ τον Ράμι (Μάλεκ) για αυτά τα όμορφα λόγια. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα άκουγα τον εαυτό μου να το λέει αυτό, αλλά είναι απόλυτη τιμή να σε πατάνε στο Χόλιγουντ».

Το No Time To Die κέρδισε κριτικούς και κοινό καταρρίπτοντας τα εισπρακτικά ρεκόρ το Σαββατοκύριακο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ταινίας του Μποντ.

«Αν η ευτυχία μετριέται με την παρέα που διατηρούμε, τότε το ότι είμαι σε αυτό το πεζοδρόμιο περιτριγυρισμένος από όλους αυτούς τους θρύλους με κάνει πολύ χαρούμενο άνθρωπο. Σας ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Μάλεκ, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, υποδύεται τον supervillain Safin στην τελευταία δόση των περιπετειών του Μποντ.

Μιλώντας στην τελετή, επαίνεσε τον Κρεγκ ως ηθοποιό και συνάδελφό του.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, είναι αφοσιωμένος» είπε μεταξύ άλλων εξαίροντας την ενσυναίσθησή του ως άνθρωπος.

Τα αστέρια στο Walk of Fame βραβεύονται κάθε χρόνο από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, επιλεγμένα έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις.

Οι παραλήπτες πληρώνουν επίσης ένα τέλος χορηγίας 50.000 δολ, για τη δημιουργία και την εγκατάσταση του αστεριού τους, μαζί με τη συντήρηση ολόκληρου του αξιοθέατου.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας Facebook Twitter
EPA

Με πληροφορίες του BBC

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM