Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

Casual, business ή sport: Επιλέξτε το smartwatch που ταιριάζει στο στιλ σας

Στο Πλαίσιο θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές από smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά.

ADVERTORIAL

To smartwatch αποτελεί ίσως το σημαντικότερο από όλες τις προτάσεις smart tech & gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά. Κομψό και διακριτικό, θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας μέρα και νύχτα, καταγράφοντας τις κινήσεις σου και παρακολουθώντας τη φυσική σου κατάσταση. Το smartwatch είναι ο πλέον πρακτικός τρόπος να παραμένεις μέσα σ’ όλα χωρίς να χρειάζεται να έχεις τα χέρια -και την προσοχή- σου στο smartphone. Αναλύει τα πάντα, από τις κινήσεις μέχρι τον ύπνο σου και ανάλογα με το μοντέλο, παίζει ακόμα και μουσική. Τα δύσκολα βέβαια αρχίζουν την ώρα της επιλογής του κατάλληλου μοντέλου, εκεί που θα κληθείς να διαλέξεις εκείνο που θα γίνει ένα με το χέρι σου.

 

Apple Watch SE

 

Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

 

Προσιτό και προσεγμένο, το Apple Watch SE αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε κάτοχο iPhone. Δουλεύει τέλεια ακόμα και κάτω από το νερό επιτρέποντάς σου να έχεις ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα της φυσικής σου κατάστασης. Καταγράφει σφυγμούς καθώς επίσης και κάθε σου κίνηση μέσω της εφαρμογής Fitness, αξιολογώντας ακόμα και την ποιότητα του ύπνου σου το βράδυ. Επίλεξε μέσα από χιλιάδες εφαρμογές και κατέβασέ τις στο ρολόι σου, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Με 30% μεγαλύτερη οθόνη και δυο φορές ταχύτερο απ’ ότι το Watch Series 3, θα δώσει άλλο τόνο σε κάθε σου δραστηριότητα.
 

Garmin fenix 6X Pro

 

Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

 

Η Garmin δεν είναι τυχαία η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των smartwatches: μοντέλα όπως το fenix 6X Pro δείχνουν τον δρόμο σε όλα τα υπόλοιπα. Η εν λόγω έκδοση λοιπόν υιοθετεί νέο, βελτιωμένο και κομψότερο σχεδιασμό. Παραμένει εξαιρετικά στιβαρή, στοιχείο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση δεδομένου του χαμηλού βάρους (μόλις 93 γραμ.). Με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και κάσα ενισχυμένη με ίνες πολυμερούς, διαθέτει always-on οθόνη 1,4 ιντσών τεχνολογίας MIP και σπουδαία μπαταρία με αυτονομία που φτάνει και τις 60 ώρες. Υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές μέσω Garmin Pay και φέρει αισθητήρα Pulse Ox που λειτουργεί μέσω δεσμών φωτός στον καρπό για μεγαλύτερη ακρίβεια μετρήσεων.


 

Huawei Watch FIT

Μίνιμαλ και οικονομικά προσιτό, το Watch FIT της Huawei θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Διαθέτει μικρή αλλά εξαιρετικά ευκρινή οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών, υποστηρίζοντας 12 είδη γρήγορης προπόνησης με ακριβείς μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο. Αν μάλιστα συνυπολογίσεις τις 11 επαγγελματικές αθλητικές και τις 85 προσαρμόσιμες λειτουργίες προπόνησης, μιλάμε για το απόλυτο αξεσουάρ κάθε λάτρη των σπορ και της γυμναστικής. Είναι εφοδιασμένο με GPS, συνδέεται μέσω Bluetooth, λειτουργεί και κάτω από το νερό ενώ είναι συμβατό τόσο με iOS όσο και με Android.


 

Huawei Watch 3 Pro Elite

 

Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

 

Μια πρόταση για εκείνους που αναζητούν ένα πολυτελές smartwatch, το Huawei Watch 3 Pro Elite έρχεται με μπρασελέ τιτανίου και οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών για ένα κλασικό και απόλυτα premium αποτέλεσμα. Παρά την εντυπωσιακή του κατασκευή, το προφίλ του Watch 3 Pro Elite δεν ξεπερνά τα 14 χιλ. Στο εσωτερικό του συναντάμε 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζει NFC, Bluetooth 5.1 και Wi-Fi/LTE μέσω eSIM, προσφέρει αυτονομία πέντε ημερών καθώς επίσης και 24/7 καταγραφή παλμών και SpO2 για πλήρη εικόνα της φυσικής σου κατάσταση. Εγκατάστησε τα apps της αρεσκείας σου μέσω AppGallery και χρησιμοποίησέ το με iOS και Android συσκευές.


 

Samsung Galaxy Watch Active2

 

Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

 

Ένα πραγματικό κόσμημα, το Galaxy Watch Active2 είναι -όπως προδίδει και το όνομά του- μία εξαιρετική πρόταση για κάθε λάτρη των δραστηριοτήτων. Η πρόταση της Samsung περνά την ευεξία σε πρώτο πλάνο. Διαθέτει οθόνη Super AMOLED με κυρτά άκρα που κολακεύουν ακόμα περισσότερο τον έτσι κι αλλιώς προσεγμένο του σχεδιασμό, ενώ παρακολουθεί πάνω από 39 είδη προπόνησης. Η λειτουργία Running Coach θα εστιάσει στην προπόνηση και τις επιδόσεις σου στο τρέξιμο ενώ η πιστοποίηση IP68 και η αδιαβροχοποίηση στις 5 ATM είναι ό,τι πρέπει για να μην το βγάλεις ποτέ από το χέρι σου -ακόμα κι όταν βρέχει ή βουτήξεις στο νερό.

 

Garmin Instinct Solar – Tactical Edition

Ένα ανθεκτικό smartwatch κατάλληλο για να αναλάβει «επικίνδυνες» αποστολές, το Garmin Instinct Solar είναι ένας πραγματικός κομάντο. Συμβατό με γυαλιά νυχτερινής όρασης, υποστηρίζει ηλιακή φόρτιση όντας έτσι η τέλεια λύση για κάθε εκδρομή αφού η αυτονομία του μπορεί να φτάσει υπό προϋποθέσεις ακόμα και τις 40 ημέρες. Η διπλή μορφοποίηση θέσης θα σου επιτρέψει να συγχρονίσεις την τοποθεσία σου με άλλους μέσω UTM ενώ είναι συμβατό με iOS και Android ώστε να μη σε περιορίζει. Προσφέρει αδιάβροχη λειτουργία σε βάθος 100 μέτρων και η ευανάγνωστη ασπρόμαυρη MIP οθόνη του φέρει επικάλυψη Corning Gorilla Glass για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

 

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

 

Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

 

Το Galaxy Watch 4 Classic αποτελεί την επιτομή της φινέτσας και της κομψότητας. Συνδυάζοντας το κλασικό, διαχρονικό design με την προηγμένη τεχνολογία, το smartwatch της Samsung σαγηνεύει, προσφέροντας παράλληλα μία ομαλή και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία χάρη στο Wear OS της Google. Το λεπτό του σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι (αδιάβροχο σε πίεση 5 ATM και με πιστοποίηση MIL-STD-810G) πλαισιώνεται από περιστρεφόμενη στεφάνη για μία πραγματικά premium εμπειρία. Η Super AMOLED οθόνη με Gorilla Glass DX 2.5D συμπληρώνει το κορυφαίας αισθητικής αποτέλεσμα. Έλεγξε μέσω του ρολογιού σου από τα Galaxy Buds μέχρι την κάμερα του κινητού σου και υιοθέτησε ένα υγιεινότερο lifestyle.


 

Polar M200

Με «όπλο» του τον αέρινο σχεδιασμό του, το Polar M200 έχει τον τρόπο να «καμουφλάρει» το τέρας επιδόσεων που κρύβει μέσα στο καλαίσθητο και ενοποιημένο σώμα του. Πρόκειται, βλέπεις, για ένα ολοκληρωμένο activity tracker που έχει τη δυνατότητα καταγραφής κάθε είδους δραστηριότητας -από τρέξιμο ως κολύμβηση. Θα συνδεθεί με το smartphone σου μέσω Bluetooth κρατώντας σε ενήμερο για κλήσεις, SMS και λοιπές ειδοποιήσεις, ενώ θα σου προβάλλει όλα όσα έχει καταγράψει από την καθημερινή σου κίνηση μαζί με συμβουλές για καλύτερη προπόνηση μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη του app Polar Flow.

 

Honor Watch GS Pro

 

Casual, business ή sport; Smartwatch για κάθε στυλ!

 

Το Honor Watch GS Pro είναι τέλειο για τους γεμάτους ενέργεια, εξωστρεφείς λάτρεις της τεχνολογίας. Προσφέρει σπουδαία αυτονομία που αγγίζει τις 25 ημέρες, έτσι ώστε η φόρτιση να ‘ναι το τελευταίο πράγμα που θα έχεις στο μυαλό σου. Υποστηρίζει περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και άσκησης καταγράφοντας πληθώρα δεδομένων. Πληροί τις προδιαγραφές του εξαιρετικά απαιτητικού στρατιωτικού προτύπου MIL-STD-810G, όντας έτσι ικανό να αποδώσει άριστα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Επίλεξε το watch face της αρεσκείας σου και αποθήκευσε έως και 500 τραγούδια για να έχεις ανά πάσα στιγμή μαζί σου το προσωπικό σου soundtrack.

 

Amazfit T-Rex

Με μια πρώτη ματιά, τίποτα στο Amazfit T-Rex δεν προδίδει ότι πρόκειται περί smartwatch. Κι όμως, μιλάμε για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μοντέλο που θα σε ακολουθήσει ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες. Είναι εξοπλισμένο με οπτικό αισθητήρα BioTracker PPG για καταγραφή παλμών με απόλυτη ακρίβεια -το ίδιο κάνει με τα βήματα, τις κινήσεις γενικότερα αλλά και τον ύπνο σου. Η υπέροχη AMOLED οθόνη 1,3 ιντσών προσφέρει λειτουργία always-on ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 3 που κρατά μακριά και τις δαχτυλιές. Παρά αυτό το τελευταίο μάλιστα, η αυτονομία του ρολογιού «χτυπάει ταβάνι», φτάνοντας ακόμα και τις 20 μέρες.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ