«5X5» με τον Μάρκο Σεφερλή: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 2η σεζόν

 «5X5» Με τον Μάρκο Σεφερλή: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 2η σεζόν Facebook Twitter
0

Το «5Χ5» επιστρέφει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 17:45, με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάθε απόγευμα, δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μία, μαντεύουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια οικογένεια έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ.

 «5X5» Με τον Μάρκο Σεφερλή: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 2η σεζόν Facebook Twitter

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτου ηλικίας και γνώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν τι απάντησε η κοινή γνώμη, γιατί πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται πάντα η πιο απίστευτη απάντηση.

Δείτε το τρέιλερ: 

Ο Μάρκος Σεφερλής ανυπομονεί να υποδεχτεί και τη νέα σεζόν όλες τις οικογένειες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Συντελεστές

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Project Manager / Αρχισυντάκτρια: Αντιγόνη Λουκανίδη

Σκηνοθέτης: Κώστας Υφαντής

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Καληώρας

Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη

Διεύθυνση Παραγωγής: Πέτρος Παπουτσάκης

#5x5

«5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 17:45

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

1555 – 1566 – 1521: Από την αναμονή στη λύση - Οι άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς

Good Living / 1555 - 1566 - 1521: Από την αναμονή στη λύση - Οι άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς

Πίσω από τα εκατομμύρια κλήσεις και τα νέα ψηφιακά κανάλια υπάρχει καθημερινή δουλειά, οργάνωση και τεχνογνωσία. H Choose, ως leader των ενώσεων εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση αυτών των πρωτοβουλιών, έχει στρατηγικό ρόλο στον σχεδιασμό και την προβολή τους, ώστε η καινοτομία να μη μένει σε σχέδια αλλά να «προσγειώνεται» στην πραγματική εμπειρία του πολίτη.
THE LIFO TEAM
Χριστούγεννα στο Cycladic Shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τα πιο γιορτινά δώρα

Good Living / Χριστούγεννα στο Cycladic Shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τα πιο γιορτινά δώρα

Ανακαλύψτε ιδιαίτερες προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους, όπως γούρια, κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα σχεδιασμένα από Έλληνες και διεθνούς φήμης δημιουργούς.
THE LIFO TEAM
Μια ημέρα με την Έθελ στην MSD: Πώς ένας σκύλος-οδηγός αλλάζει την ζωή στο γραφείο

Good Living / Μια ημέρα με την Έθελ στην MSD: Πώς ένας σκύλος-οδηγός αλλάζει την ζωή στο γραφείο

Με πρωτοβουλία των εθελοντών της, έγινε πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθέτησε έναν σκύλο-οδηγό ατόμων με οπτική αναπηρία. Οι ζωές των εργαζομένων της δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ