Το νέο spot της Fischer μας προσκαλεί να ξαναθυμηθούμε τις βόλτες μας εκεί «έξω»

Το νέο spot της Fischer μας προσκαλεί να ξαναθυμηθούμε τις βόλτες μας εκεί «έξω» Facebook Twitter
0

Η μπίρα Fischer που αγαπά τη ζωή, έρχεται να μας θυμίσει όλα εκείνα που σχεδόν ξεχάσαμε για το «έξω» ή το «μέσα». Αλλά κυρίως για το «έξω». Το νέο spot της Fischer, «It's nice to be outside!» μας προσκαλεί να ξαναθυμηθούμε τις βόλτες μας εκεί «έξω» που δημιουργούν τις αναμνήσεις μας και έχουν υπέροχη γεύση. Με μια γρήγορη συρραφή πλάνων με ρυθμικό μοντάζ και φυσικό ήχο από διάφορες στιγμές που μπορούμε να ζήσουμε «έξω», μας πάει μία βόλτα σε όλες εκείνες τις καταστάσεις που αγαπάμε να ζούμε. Κοινός παρανομαστής αυτών είναι οι άνθρωποι, που επιλέγουν να είναι εκεί και να απολαύσουν την στιγμή ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το νέο spot της Fischer μας προσκαλεί να ξαναθυμηθούμε τις βόλτες μας εκεί «έξω» Facebook Twitter


Η Fischer, ως μία μάρκα που ξεχωρίζει πάντα για την γεύση και την αισθητική της, μας παρακινεί να διασκεδάζουμε με υπευθυνότητα χωρίς να χάνουμε την καλή μας διάθεση, απολαμβάνοντας όλες εκείνες τις ωραίες επιλογές που μας δίνει το «έξω», από το σούρουπο ως το ξημέρωμα, με ησυχία ή φασαρία, μόνοι μας ή με παρέα. Τις οργανωμένες ή τυχαίες συναντήσεις για ποτό ή φαγητό με φίλους, γνωστούς ή αγνώστους. Τα θερινά σινεμά και τις ατελείωτες βόλτες για να εξερευνήσουμε την πόλη. Γιατί η ζωή εκεί «έξω» είναι γεμάτη στιγμές και δυνατότητες. Και η Fischer μας εμπνέει να απολαύσουμε την ζωή.


Η μπίρα Fischer είναι μία Premium Pilsener με καταγωγή από την Αλσατία και με μακρόχρονη παράδοση ζυθοποίησης από το 1821. Είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της γαλλικής φινέτσας και του πάθους με την άρτια γερμανική τελειότητα. Ξεχωρίζει για τη γεύση της, αλλά και την εκλεπτυσμένη της αισθητική και μας παροτρύνει να απολαύσουμε την ζωή.

Το νέο spot της Fischer μας προσκαλεί να ξαναθυμηθούμε τις βόλτες μας εκεί «έξω» Facebook Twitter


Είναι ωραία να είσαι έξω.


Επειδή η ζωή είναι εκεί έξω.
Είναι για φίλους.
Και γνωστούς.
Και για αγνώστους.
Επειδή η ζωή είναι για όλες τις ώρες.
Και με κάθε τρόπο.
Για να τη ζει ο καθένας όπως θέλει.
Επειδή η ζωή εκεί έξω έχει υπέροχη γεύση.
Fischer, it' s about taste!

«Η ζωή εκεί έξω έχει ωραία γεύση. Απόλαυσέ την!»
#FischerBeer #ItsAboutTaste

Δείτε τη νέα ταινία της Fischer στο YouTube Channel της Fischer.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Δένουμε με Αγάπη»: Μικρές καθημερινές πράξεις που κάνουν τη διαφορά

Market news / «Τα Δένουμε με Αγάπη»: Μικρές καθημερινές πράξεις που κάνουν τη διαφορά

Ο Όμιλος Σαράντη και η SANITAS πραγματοποίησαν βιωματική εκδήλωση αφιερωμένη στη σημασία των μικρών καθημερινών πράξεων που μπορούν να συμβάλλουν σε μια πιο καθαρή και ανθρώπινη πόλη
THE LIFO TEAM
Lidl House Athens: Ένα οικοσύστημα εκπαίδευσης, εμπειρίας και βιωσιμότητας στην καρδιά της Αθήνας

Market news / Lidl House Athens: Ένα οικοσύστημα εκπαίδευσης, εμπειρίας και βιωσιμότητας στην καρδιά της Αθήνας

Ένας πρότυπος κόμβος ανοιχτού διαλόγου, εκπαίδευσης και συμμετοχής, προσβάσιμος σε όλους, με σημείο αναφοράς τη σύγχρονη διατροφή, τη βιωσιμότητα και την καθημερινή ευεξία.
THE LIFO TEAM
ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ– Ετήσιος Διάπλους 2026: Υγεία, Πολιτισμός & έργα υποδομής στο επίκεντρο

Market news / ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ– Ετήσιος Διάπλους 2026: Υγεία, Πολιτισμός & έργα υποδομής στο επίκεντρο

Περισσότεροι από 100 εθελοντές θα διανύσουν εκατοντάδες ναυτικά μίλια για να στηρίξουν τους κατοίκους σε Σίκινο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Δονούσα, Θύμαινα, Φούρνους, Οινούσσες και Ψαρά.
THE LIFO TEAM