Το Mitseas Street Barber μεγαλώνει μαζί με τον κόσμο του

Το Mitseas Street Barber μεγαλώνει μαζί με τον κόσμο του Facebook Twitter
0

Τρία χρόνια «Mitseas Street Barber». Νιώθετε δικαιωμένος για την απόφαση να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο;
Ναι, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένος, έχοντας δημιουργήσει έναν χώρο γεμάτο vintage αντικείμενα που συλλέγω τόσα χρόνια με αγάπη και υπομονή και βλέποντας τον κόσμο να αγκαλιάζει την ιδέα και να νιώθει οικεία στον χώρο. Αυτός ήταν και ο στόχος από την πρώτη στιγμή: υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου μπορείς να ακούσεις τη μουσική που επιθυμείς, βάζοντας ένα τραγούδι... στο jukebox!


Τι κρατάτε από αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας; Ποια είναι η στιγμή που έχει μείνει εντονότερα χαραγμένη στη μνήμη σας;
Η αγάπη του κόσμου γι' αυτό το κάτι διαφορετικό που επιλέξαμε να δημιουργήσουμε σε καιρό κρίσης είναι σίγουρα κάτι που με αγγίζει διότι ας μην ξεχνάμε πως όταν ξεκίνησε το Mitseas Street Barber, πριν από 3 χρόνια, το οικονομικό κλίμα στη χώρα δεν ήταν καθόλου ευνοϊκό. Μια χαρακτηριστική στιγμή που μου έχει μείνει είναι όταν κατέβασα επιτέλους τα χαρτόνια που κάλυπταν τη βιτρίνα και είδε ο κόσμος αυτό που είχα δημιουργήσει με κόπο, προσωπική εργασία και βοήθεια καλών φίλων.

Υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλατε να ευχαριστήσετε για τη βοήθεια ή τη στήριξή τους;
Όπως ανέφερα και πριν, το Mitseas Street Barber στήθηκε με τη βοήθεια φίλων που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θα ευχαριστούσα, βεβαίως, τους γονείς μου, οι οποίοι, όταν από πολύ μικρή ηλικία εξέφρασα την επιθυμία να γίνω κομμωτής, με υποστήριξαν και συνέχισαν να το κάνουν σε όλη τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα. Και, φυσικά, τη γυναίκα μου, τη Χαρά, που είναι το στήριγμά μου σε κάθε μου κίνηση.


Το ανατρεπτικό σας στυλ στα κουρέματα και η ιδιαίτερη, vintage διακόσμηση του χώρου είναι σίγουρα δύο από τους βασικότερους λόγους που έχουν κάνει το Mitseas Street Barber να ξεχωρίζει. Εσείς ποιους άλλους λόγους θα προσθέτατε;
Η vintage αισθητική του κομμωτηρίου και η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά είναι σίγουρα το ένα μέρος της εξίσωσης. Για μας, όμως, πραγματικά μετράει το να αναπτύξουμε προσωπική σχέση με τον πελάτη, ώστε κάθε φορά που θα ξανάρχεται να νιώθει ακόμα πιο οικεία. Δεν ακολουθούμε τη λογική των κομμωτηρίων franchise, κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, μέλος της παρέας του Mitseas Street Barber.


Ποιες είναι οι προσδοκίες για το μέλλον; Ποιο είναι το όνειρο;
Το Mitseas Street Barber μεγαλώνει μαζί με τον κόσμο του, γι' αυτό και πάντα φροντίζουμε να παραμένουμε ανήσυχοι, να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών με νέες παροχές και προτάσεις, όπως π.χ. τα χειροποίητα ξύλινα παπιγιόν που φέραμε πρόσφατα στο κομμωτήριο, καθώς και ο διαγωνισμός για μια κατακόκκινη βέσπα LML που θα είδατε και στις φωτογραφίες. Όσο για το όνειρο, θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω κρυφό, μέχρι να πραγματοποιηθεί. Άλλωστε, έτσι θα υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης...


Αραπάκη 69 (Στοά Καραντινού), Καλλιθέα, 210 9532020
www.streetbarber.gr, facebook.com/mitseasbarber

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM