Το Calliope Hair Xpressions ξεκίνησε την λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2013, και ήδη έχει φέρει αναστάτωση στην αγορά των κομμωτηρίων της Ανατολικής Αττικής.  Πολλοί και πολλές είναι αυτές που εμπιστεύονται τα μαγικά χέρια της Καλλιόπης και των συνεργατών της, σε κούρεμα, βαφή, ανταύγειες και styling.

 

Η Καλλιόπη στο βιογραφικό της μετρά χρόνια εκπαίδευσης και εργασίας στα μεγαλύτερα σαλόνια ομορφιάς Ελλάδας και εξωτερικού, ενώ τώρα διαμόρφωσε τον δικό της χώρο ομορφιάς σε 180τμ. στο Μαρκόπουλο Αττικής, οπού είναι φανερά επηρεασμένος σε ντεκόρ και υπηρεσίες από τις τελευταίες τάσεις τους εξωτερικού.

 

Το σημείο που επέλεξε δεν είναι τυχαίο καθώς η περιοχή είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες και βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, μόλις 23χλμ από Γλυφάδα ή Κηφισιά & 30χλμ από Αθήνα.  Χωρίς εντυπωσιασμούς δεν είναι λίγοι πελάτες από το εξωτερικό που παίρνουν μια πτήση για να περιποιηθούν την κόμη τους, στην Καλλιόπη.  Άλλωστε όπως είπε και ο εμπνευστής της, Vidal Sassoon «Αν έχεις αίσθηση του στυλ, σκοπό και θέληση δεν δέχεσαι συμβιβασμούς».

 

Αναγνωρίζοντας την κρίση στην αγορά της Ελλάδας, το Calliope Hair Xpressions ξεκίνησε με ανταγωνιστικές τιμές και απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια.  Για το λόγο αυτό έχει εφαρμόσει την λειτουργία του βαφείου όπως τα Color Bar του εξωτερικού. Πραγματικά θα βρείτε -το ότι επιλέξεις παίρνεις- δηλαδή αγοράζεις και εφαρμόζεις.  Έτσι μπορείτε να αγοράσετε την βαφή της επιλογής σας που θα σας κοστίσει από 4€ έως 7€ και θα βρείτε από γνωστά brand αλλά και από Ιταλικές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε χρωστικές και αιθέρια έλαια. Στην συνεχεία ενημερώνεστε για το κόστος της εφαρμογής, όπως για εφαρμογή ρίζας είναι στα 10€. Το καλύτερο για το τέλος αλλά εξίσου σημαντικό, αν σας περισσέψει βαφή μένει κάβα στο όνομα σας για την επόμενη επίσκεψη, έτσι γλιτώνετε ακόμα περισσότερα! Άλλωστε το μότο μας είναι ότι «Η ομορφιά δεν πρέπει να περιορίζετε στο πορτοφόλι».

 

Στο Calliope Hair Xrpessions θα βρείτε ακόμα θεραπείες γαλλικής κερατίνης & Botox μαλλιών, όλες τις περιποιήσεις άκρων, μακιγιάζ, σχηματισμός φρυδιών και τοποθέτηση βλεφαρίδων, από έμπειρους συνεργάτες με μοναδικά αποτελέσματα.  Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας στο τηλέφωνο 22990-40324 ή επισκεφτείτε το site www.calliopehairxpressions.gr & www.facebook.com/calliopehairxpression .