Ο Όμιλος McArturGlen άνοιξε στις 2 Ιουνίου τις πόρτες του 20ου Designer Outlet, του McArthurGlen Designer Outlet Athens. Κάτω από τον ηλιόλουστο αττικό ουρανό και με πλήθος καταναλωτών και επιφανών επιχειρηματιών κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων του πρώτου εκπτωτικού χωριού της Ελλάδος. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που έδωσαν το παρόν στην πρωινή εκδήλωση ήταν οι Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης & Σοφία Βαχάρη, Αναστάσιος & Χάρης Δαυίδ, Θεώδορος Βάρδας, Κομνηνός, Αλέξανδρος & Φραγκίσκος Λεμονής, Κώστα Καίσαρης, Γιάννης Σαρακάκης, Παύλος Χυτήρογλου, ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Dr. David Landsman, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Σπατών & Αρτέμιδος Χρήστος Μάρκου, και πολλοί άλλοι.

 

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του κέντρου επιφύλασσε πλήθος εκπλήξεων σε όσους παρευρέθησαν, πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και δραστηριότητες. Το κέντρο επισκέφθηκε και πλήθος επωνύμων σπεύδοντας να απολαύσει τη νέα εμπειρία shopping που κατέφθασε στη χώρα. Ο Νίκος Παπαδάκης ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να ζήσουν την εμπειρία του McArthurGlen Designer Outlet Athens κάνοντας αγορές με τιμές από 35 έως 70 % χαμηλότερες.

Το εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα McArthurGlen Designer Outlet προσφέρει 21.000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει εκτός από είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ,  καταστήματα ομορφιάς, ειδών σπιτιού  και ταξιδίου, καθώς και δέκα εστιατόρια και café, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τόσο διεθνείς – κυρίως ιταλικές – μάρκες όσο και ελληνικές. Επίσης, στο κέντρο περιλαμβάνεται και Farynails Νail Βar, ενώ προσφέρει περισσότερες από 2.000 θέσεις στάθμευσης καθώς και παιδότοπο.