Spoonmates

Spoonmates Facebook Twitter
0


Το Spoonmates είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοξενεί events με αφορμή τη γεύση και στόχο τη συνάντηση, το μοίρασμα, την απόλαυση. Συνδέοντας online οικοδεσπότες (hosts) και καλεσμένους (guests), το Spoonmates φέρνει την παρέα πίσω στο τραπέζι. Όπως παλιά!

Τα spoonmates events δεν έχουν κανόνες: σε ένα σπίτι, σε ένα εστιατόριο, πικ-νικ σ’ ένα πάρκο, στα όρθια –έξω από μια καντίνα-, έχουν αφετηρία το φαγητό και φτάνουν μέχρι εκεί που μπορεί να ταξιδέψει η φαντασία του host. Εκείνος διαλέγει το θέμα, τα πιάτα, τα ποτά, τους καλεσμένους. Εκείνος φτιάχνει τη «συνταγή».

Οι spoonmates hosts είναι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, δημιουργοί, σεφ, άνθρωποι της επικοινωνίας, bloggers, επιχειρηματίες, μουσικοί, social media kings and queens και γενικώς city characters. Και ασχέτως τι κάνουν στη ζωή τους, βρίσκονται εδώ για ένα και μόνο λόγο: να σχεδιάσουν και να οργανώσουν για τoυς Spoonmates, όχι απλά events, αλλά εμπειρίες.

Για όσους αναζητούν ό,τι καινούργιο συμβαίνει εκεί έξω, ψαρεύουν το next big thing από το twitter και το instagram, τους αρέσει να κάνουν νέες παρέες και να δοκιμάζουν ψαγμένες γεύσεις, η παρέα των Spoonmates είναι εδώ! Και έχει τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους της πόλης εκεί όπου είναι πιο χαλαροί: γύρω από ένα τραπέζι, με ένα ποτό στο χέρι, πάνω από ένα πιάτο φαγητό.

O Γιώργος Σαλαμάς (www.starwalk.gr), η Natachef (http://natachef.com/) και ο Βασίλης Κωνσταντουδάκης (www.elculture.gr), ανοίγουν το χορό των spoonmates events, ενώ ακολουθούν οι Χρύσα Οικονομοπούλου (www.fashionism.gr), Freddos (http://freddos.sport24.gr/), Θάλεια Γελαδάκη (http://lifeinathens.com/), Μυρσίνη Λαμπράκη (www.mirsini.gr) και πολλοί άλλοι!

Join, Eat, Love! www.spoonmates.com
Facebook: https://www.facebook.com/spoonmates
Twitter: https://twitter.com/spoonmates

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM