BB Cream για την παραλία από την

BB Cream για την παραλία από την Facebook Twitter
0

Από την στιγμή που θα δοκιμάσεις την μοναδική αίσθηση της νέας Ambre Solaire BB Cream απλά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή! Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι ακτίνες UV "βομβαρδίζουν" την επιδερμίδα σας και την περιοχή του ντεκολτέ...η λύση είναι μία: η νέα Ambre Solaire BB Cream με δείκτη προστασίας SPF 30 αλλά και SPF 50 για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

Μία 5-σε -1 κρέμα BB που σου παρέχει ότι χρειάζεσαι για να λάμψεις κάτω από τον ήλιο. Η Ambre Solaire BB Cream προστατεύει αποτελεσματικά από τις ακτίνες UV, ενυδατώνει, χαρίζει ομοιόμορφη όψη και λάμψη στην επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από τις βλαβερές ακτίνες ήλιου και καταπολεμά τις κηλίδες.

Όλα αυτά σε μία μοναδική σύνθεση, που ταιριάζει απόλυτα με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας, για χρυσαφένια επιδερμίδα!

Και το σημαντικότερο; Έχει ματ αποτέλεσμα!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM